co na stół szwedzki (5) dziewczyny pomóżcie, robię imprezkę rodzinną - stół szwedzki i zastanawiam... mamaLili Poszukuję Kucharki na Komunie w Gdańsku (8) Witajcie, poszukuje osoby do przygotowania Komunijnego rzarełka chodzi o... Daga dla zainteresowanych - jabłka w Biedronce za 97 gr za kg :) (1) Napisałam tą informację bo dawno nie widziałam tak tanich jabłek.. :)... mamma
Domowe suszone pomidory (15) Ktoś robi? Znajoma dała mi przepis :) ale zostawiłam go na działce :/ to... AgusiaGda co mrozić z warzyw? (5) Jak w tytule mamy działkę i trochę "plonów". Np marchewkę próbowałam zamrozić... inka5 Pomóżcie mi!!! - przekąski na prywatkę (7) Dziewczyny, co przygotować na prywatkę - takie małe spotkanie towarzyskie... niunia bułki do kebaba - gdzie kupię? (12) poradźcie gdzie kupie bułki do kebaba? chcę zrobić sama w domu i niegdzie... mama b. poszukuje przepisu na nalewkę z owoców czarnego bzu (2) dodatkowo z rumem :-) Jak ktoś może się podzielić przepisem to będę bardzo... Jola gdzie SUSHI z lodówek?? (10) dziewczyny pomóżcie!! chciałabym kupić sushi, ale nie chodzi o knajpę, tylko... sha158 ciasteczka - kulinarny DYLEMAT!!! (2) Mam dylemat: nie za bardzo mam czas piec, a chciałabym podać moim gościom... Anulka Zarąbiste, proste krokiety (10) Składniki na 10 krokietów: naleśniki: - mąka - 2 jaja - mleko/woda - sól - 4... GundekIIIMocny TORT urodz. TRAMWAJ albo POCIĄG - gdzie zamówić ? Kto zrobi ? (16) Poszukuję pomysłu na tort urodzinowy dla synka (2 lata), który uwielbia... Monia Er Gdzie kupie tort babeczkowy? (5) Moze ktos sie orientuje ktora cukiernia w Gdansku moze wykonac tort z babeczek? ania0385 polećcie dobrą kawę sypaną! (15) musze sie przerzucic z rozpuszczalnej na cos mocniejszego:) moje jest jakas... mala Gdzie kupię taki tort (15) Czy wiecie może gdzie można zamówić taki tort?... Jastina Witam kochani szukam pyszny tort na urodziny !!!!rumia/gdynia (4) interesuje mnie domowy pyszny smak i cena Czy ktos zna osobe ktora robi w... malamapka Gdzie kupujecie w Trójmieście wtrawne ciasteczka na imprezę? (1) Gdzie kupujecie w Trójmieście wtrawne ciasteczka, słone ciasteczka, oliwkowe... małgola Co dziś na obiad cz. 24 WAKACYJNA ;-) (217) Chyba już czas na nowy wątek :] Zatem zapraszam do wątku wakacyjnego :)))... AgusiaGda gotujecie na parze? przepisy... (5) ja chcę zacząć, tylko nie wiem jakie potrawy. macie jakieś sprawdzone przepisy. Asiunia-niezalogowana przepisy na spotkanie towarzyszkie - notoryczny brak czasu!!! (9) Za trzy dni u mnie domowe party, a jak zwykle brakuje mi czasu na... małgola