pigwa poszukiwana (3) gdzie kupie pigwę? najlepiej na chełmie lub gdańsku głównym. A-n szybkie, domowe obiady tradycyjne (17) szukam przepisów na szybkie domowe obiady bez udziwiania typu owoce morza,... mama b Gdzie owowce pigwowca można kupić ? (4) jak w temacie Michail
smalec gęsi - do czego? (4) Kupiłam niedawno smalec gęsi i zastanawiam się do czego można go użyć ala mrożenie grzybów (3) nigdy nie gotuję przed zamrożeniem i są doskonałe, zachowują swój smak, nie... bea przepis na strogonowa :) (9) Nie wiem czy pisze się strogonow czy strogonof czy jeszcze inaczej, za błędy... Lunaa Przepis na male buleczki dietetyczne/chlebki - szukam!!! (1) Dziewczyny, szukam tego przepisu, ktoras z Was podawala go w jakims watku -... mama ocet jabłkowy -zastosowania? (6) Dziewczyny czy któraś z Was stosowała ten ocet do diety? Słyszałam że pomaga... Aga torty, kogo polecacie? (1) chce zamowić tort dla męża kogo polecicie dziewczyny, bo tyle ofert i juz... mama b Sok z aronii (6) Macie jakiś sprawdzony przepis? Pilnie potrzebuje,a wszędzie gdzie patrzę to... Mama Tort auta lub lokomotywa Tomek kto mi zrobi :) (10) Gdzie kupie lub kto by mi zrobił takowy :) Odbiór Gdynia jak cos stokrota15 Gdzie w Gdansku sa sklepy dla cukiernikow (2) Witam, Czy ktos wie gdzie w Gdansku sa sklepy dla cukoernikow. Szukam... Magda Szukam rzeźnika który zrobi dobre wyroby z własnej świnki (20) Szukam rzeźnika z okolic Bojana, który zrobi dobre wyroby.Proszę o kontakt! ppp Urodzinowy / okazyjny tort "specjalny"? (15) Witam :) Mam pytanie czy wiecie może gdzie mogłabym zamówić (w Gdyni... Bimka zaprawa do grzybów (2) sezon w pełni i potrzebuję sprawdzonego przepisu na zaprawę do grzybów.... misia przestrzegam przed nicieniami w mięsie (3) nie wiem czy mam wyjątkowego pecha, czy za bardzo się przyglądam ale kolejny... słówko Szukam rzeźnika który zrobi swojskie wyroby (1) Szukam rzeźnika z Chwaszczyna lub okolic, z góry dziękuję za odpowiedzi. Nie... ppp jak zawekować buraczki na zimę - przepis bez octu? (4) lubię buraczki z octem ale on zabija witaminy więc wolałabym dla dziecka... Dagi Kawa mrożona (5) Czy macie sprawdzone przepisy na kawę mrożoną? Najlepiej z lodami i bitą... I. Fasolka szparagowa (7) Dziewczyny, jak zwykle licze na was i na jakies fajne nowe przepisy własnie z... ede