Mozna zrobic sandwiche w gofrownicy? (2) Chce moc robic i gofry i sandwiche ale jednym sprzętem. gofrownica się nada?... as Stabilizator cukierniczy- gdzie kupię? (3) jak w temacie- znacie jakieś sklepy stacjonarne w trójmieście? czy można... AsiaczeK_S_88 Kuchenne rewolucje w Kościerzynie (6) Oglądałyście? emilia
Tort Na roczek - może któraś z Was robi? (21) Na 29.10 potrzebuję tort na roczek. Biszkoptowo - truskafffffffffffffkowy :D... sandrulka25 Tort, 03.11, 21 osób. (4) Kto się dla mnie tym zajmie? Mam określone wymagania:) Tj tort musi... Pati Szukam inspiracji na smaczną kolację dla gości. (7) Dziewczyny w piątek odwiedzą nas znajomi i szukam inspiracji na jakieś... A./ Knedle-Gdzie kupić? (27) Gdzie w Gdańsku można kupić knedle? Proszę o odpowiedź. sasasa Sprzedam miód !!! (271) Hej dziewczyny Znajomy sprzedaje miód z własnej pasieki. Biorę od niego co... natka1 Masa cukrowa (10) Macie jakiś sprawdzony przepis? Mama Dobre sushi we Wrzeszczu? (8) Czy możecie mi polecić jakieś dobre sushi we Wrzeszczu? (ewentualnie jakąś... Polcia Domowe pyzy :) (8) Macie sprawdzone przepisy? Chciałabym zrobić pyzy ziemniaczane z mięsem :]... AgusiaGda Niewielki lokal/bistro gdzie można urządzić lekcję gotowania (1) Zastanawiam się nad organizacją oryginalnego spotkania z dziewczynami i... Zazula Zupa Cebulowa - krem ? (3) Macie może jakiś fajny przepis na w/w zupkę tylko bez wina. I najlepiej... SandraS lista lokali gastronomicznych, restauracji i knajp gdzie jest zakaz wprowadzania dzieci (18) Czy są w trójmieście restauracje gdzie można udać się na obiad czy kolację we... bezdzietny Zupa z pietruszką ? Pomocy (10) Jak nauczyć dziecko jeść pietruszki, koperku czy szczypiorku? Macie jakieś... SandraS z dostawą - czy w Gdyni można zamówić chińszczyznę? (6) czy w gdyni mozna zamowic chinszczyzne?? megi Tort radiowóz (9) Witam, znacie może kogoś kto umiałby zrobić taki tort ? Synek sobie wymyślił... SandraS Tort 26.10 (8) Kto mógłby zrobić dla mnie torta? Co roku robiła mi dziewczyna z... Patunga Sałatka Szuba (14) Jak robicie? Jakie sledzie do tego matynowane czy solone? stokrota15 Szukam namiaru na kucharza/kucharkę (5) Szukam namiaru na sprawdzonego kucharza/kucharkę, która przygotuje kilka... Aga