Kumaki

Jazda konna

Gdańsk, Wieczornych Mgieł 21

Lubimy kumaczki (1) Od wiosny 2013 regularnie bywm z dziećmi. Koniki lubimy. Mam gdzie sobie... Włodzimierz super!!!!!!!!!! (1) Spędziłam tam w wakacje kilka tygodni na półkoloniach. Było rewelacyjnie a... Paulina super!!!! (1) naprawdę bardzo polecam!super koniki i wspaniali instruktorzy :) tam... koniara
Superowo! (1) Uwielbiam tam przebywać. Cudowny, wiejski klimat i super atmoswera.... Dziemianek Szkoda koni (1) Dla dzieci czy organizacje urodzin dla dzieci polecam. Niestety konie... Ucząca się jeździectwa Byłam tam dużo razy i muszę powiedzieć że jestem zachwycona ! (4) Byłam tu 3 razy na półkoloniach i mam zamiar być jeszcze raz potem mam zamiar... Podróżniczka i zafascynowana KUM Super! (1) Chodzę tam od września i już się bardzo dużo nauczyłam. Dwa razy byłam na... Juli Gorąco polecamy;) (1) Uważam że wszystko jest na 6.Moje córki chodzą i się bardzo dużo... mama Oli i Zuzi typowo rekreacyjnie (1) Jeżeli chcesz pokręcić się na średnio przygotowanym koniu po placu czy lesie... Poszukujący Pensjonat (2) Witam! Czy do "Kumaków" można wstawić konia w pensjonat? Jeśli tak to za ile? szpakowa Jeżdżę od niedawna i jest super (1) Wcześniej jeździłam do innej stadniny sle gdy przepisałam się tutaj to mnie... Aneta czad (1) fajnie polecam wszystkim paula beznadzieja (6) Niby fajnie ale dojazd fatalny. Obsługa niby na koniach się zna ale łatwo tu... Zirytowana POLECAM (1) Bardzo polecam to piękne miejsce .Personel na wysokim poziomie .Można się... częsta klientka szybka jazda (1) Ja też zaliczyłem tam glebę, ale to normalne. W innych stadninach nie ma tak... jeżozwierz Gorąco polecam! (2) Bardzo polecam to miejsce. Jeżdżę tam konno, są świetnie przygotowane konie,... Marta beznadzieja (1) fatalne warunki jazdy, konie dzikie, totalna improwizorka, zdecydowanie nie... Agatha POLECAM! (1) Bardzo urokliwe miejsce, tak blisko miejskiego zgiełku, a cicho, spokojnie,... mama Poli Gabi - opinia (1) Gorąco polecam,gdyż można tam naprawdę odpocząć,a przy okazji dzieciaczki... Gabi organizowany kulig na 17 osób 55 zł od osoby (1) Ogólnie nie mamy dużych zastrzeżeń, ale według Nas za mało było... zawiedzony