odkupię termin sali (lipiec-wrzesień 2011) (1) Gdyby ktoś miał do odsprzedania termin na wesele (sala na około 80-100osób) w... Kaeppel Odkupię ozdoby do przystrojenia sali weselnej (33) Hej, jestem zainteresowana odkupieniem ozdób, które mieliście na swoim... Moni kupie sukienke (2) Kupie sukienke(nie slubna) w rozmiarze 38,moze macie jakas do sprzedania po... ania
ODKUPIĘ stroik /kwiat we włosy!!!! (11) Hej poszukuję białego , dużego lub po prostu ciekawego kwiata /stroika we... Sylwiak odkupię śmietankowe, ecru buty rozmiar 39;) (3) hej dziewczyny odkupie nowe bądź używane (w bdb stanie) buty slubne-... anka Kupię suknię ślubną w bieli :) (19) Kupię suknię ślubną od dziewczyny z okolicy Starogardu Gdańskiego lub Tczewa... Nika@ Kupię biały materiał! (2) Jak w temacie potrzebuje biały materiał ok 6 m . Martyna_P_ kupię woalkę (2) dziewczyny, potrzebna mi biała woalka (taka na grzebyku z tiulu bez ozdób)... wickedwoman Kupię szmizjerkę :-) (2) Rozmiar 38/40, do kolan. Taka jest idealna, ale jakoś boje się u tej... JustynaArt suknia "pronovias - homero" kupie (4) Drogie Panie Chetnie kupie suknie "pronovias - homero" w rozmiarze 38/40.... aleks2008 KUPIĘ BOLERKO DO CINDIRELLA FARAGE (3) czy ktoś sprzedaje??? justyna kupie welon cinderella farage :) (2) Witam, jestem zainteresowana zakupem welonu do sukni cinderella farage!!... moni Kupię sukienkę na wesele (nie ślubną) PILNE (1) Witajcie, poszukuję jakieś zwiewnej kiecki na wesele.. roz. 40-42 sukienka... konieta odkupię dekorację do kościoła (14) witam. odkupie dekoracje do kosciola prosze skladac oferty oraz wklejac zdjecia kasia Buty atłasowe do ślubu - Gdzie kupię? (21) Hej orientujecie się gdzie w trójmieście kupię buty do ślubu atłasowe białe,... Basieniak OZDOBY DO KOŚCIOŁA ODKUPIĘ (2) witam wszystkie forumowiczki..:) od jakiegoś czasu obserwuję forum i czytam... marzenkarumia Odkupię bolerko z długim rękawem lub etolę w kolorze ecru rozmiar 36 (3) Jak w tytule:) Ślub jest jesienią, wiec przyda się coś cieplejszego. a.j. kupie sukienke (8) kupie sukienke(nie slubna),rozmiar 38 ania odkupię białą kamizelkę w rozm XL (6) odkupię białą kamizelkę w rozm XL poproszę o oferty wraz z ceną i zdjęciem karola24 DEKORACJE ŚLUBNE ODKUPIĘ (4) już niedługo mój ślub...niestety 15 sierpnia żadna inna para nie bierze ślubu... marzenka