kupię suknię 40-42 rozmir (3) Witam odkupię suknię 40-42 rozmiar na wzrost 177 ale obcas płaski bedzie :)... kasik84 kupię bolerko białe satynowe (4) kupie bolerko biale satynowe w rozmiarze 38-40 kasia Odkupię diadem. (4) Witam, poszukuję diademu pasującego do niżej zamieszczonej biżuterii.... Mutti
Gdzie kupię koszulę do fraka??!!! (10) Dostałam zadanie bojowe, muszę w poniedziałek mojemu menowi kupić w... Zakręcona Dekoracje sali weselnej - szukam firm/osób, które się tym zajmują :) (10) Witam wszystkie firmy dekoratorskie lub przedstawicieli takich firm :)... 1985sloneczko ODKUPIĘ BOLERKO (1) Odkupię bolerko w kolorze Ecriu z krótkim rekawem roz. 34/36 katarina gdzie kupie sztuczne pasma włosów? (3) Cześć. mam pytanie, czy ktos wie gdzie najlepiej w Gdyni dostane sztuczne lub... oolenka1 Kupię suknię FRIDA lub JANESA Emmi Mariage (10) Witam wszystkie forumowiczki, które ślub mają już za sobą. Może któraś z... e-welina kupię kapelusz ecru (2) Atłasowy, prosty - czy ktoś ma do sprzedania? hagyma@o2.pl hagyma odkupię materiały.., (2) odkupię materiał biały pod sufit i zółty oraz lambrekim rzed parą młodą :]... asia kupie suknie cindrelle ....... (24) poszukuje suknie na wzrost 168.... rozm 38/40 kornelia79 Chętnie odkupię wódkę weselną jeśli komuś coś zostało :) (9) Chętnie odkupię wódkę weselną jeśli komuś coś zostało :) Oferty z cenami... Ewela25* Gdzie w Gdansku kupie sukienke na poprawiny?? (9) Dziewczyny ratujcie:) Poniewaz jestem za granica a tu naprawde nic niema to... ~kinga~~ gdzie kupię koło do sukni (4) gdzie kupię koło do sukni ślubnej? najlepiej okolice redy rumi. a może ktoś... korba Kupię suknię ślubną (7) Jak w temacie - kupię suknię od pierwszej właścicielki, po czyszczeniu,... Monika Kupię organzę lub tiule (5) Potrzebne mi materiały do wystrojenia koscioła, napewno jakieś kokardy lub... oolenka1 odkupię suknię w stylu greckim roz 40, 42 (2) Kupię na 8 października suknię na wzrost 169+szpilki, może być biała lub... gf kupie dekoracje samochodu (3) hej dziewczyny mam pytanie do was. moze macie na sprzedaz dekoracje... karolcia475 kupie sukienke (8) Bede swiadkowa na weselu u kolezaki,moze macie do sprzedania jakas sukienke... ania Gdzie kupię beżowe lub cappuccino butki do ślubu? (13) Niekoniecznie muszą być ślubne, mogą być po prostu eleganckie, aby były w... Ewela25*