Szukam, Kupię San Patric, Manuel Mota, La Sposa , white One, Emmi Mariage, Bencaneve (1) Szukam Tych Modeli Sukni, mogą być również suknie szyte na ich wzór.... majqe Kupie welon z koronka (1) Czesc, Kupie bialy welon z koronka (najchetniej z Madonny). Jesli macie... malgosimi kupię dekorację za samochód (5) Cześć dziewczyny. Bardzo chętnie kupię od którejś z Was dekoracje na samochód... iwonkape
Odkupię buty ślubne (88) Witam serdecznie:-) Powoli myślę nad butami ślubnymi. Wiem,że sukienkę... Betinka bolerko kupię:) (7) Hej dziewczyny, Jesli ktos ma do sprzedania białe bolerko, rozmiar 36 na... yvonnka ODKUPIĘ RĘKAWICZKI :) (11) WITAM... MOŻE KTÓRAŚ Z WAS CHCIAŁABY SPRZEDAĆ RĘKAWICZKI - BIAŁE Z PALCAMI,... kasia-m Kupię suknię rozm 40 lub 42 (26) Witam, poszukuję sukni ślubnej rozm. 40 lub 42, proszę o oferty Pozdrawiam ixi14 kupię dekoracje na samochód (8) jak ktoś ma do sprzedania dekoracje prosze o info na forum lub wiadomosc na... aniolek_22 Nuva Ring Kupie (1) kupie 1 opak Nuva Ring - Trójmiasto, świeży i odpowiednio przechowywany... biga Kupię suknię U.Mateja 640 (38) Kobitki! jestem poważnie zainteresowana odkupieniem sukni U. Mateja model... marta82 Odkupie Welon koronkowy Madonna (4) Odkupie Welon koronkowy z salonu Madonna e mail viki7771@wp.pl Bianka sukienka demetrios 896 kupię / szukam (4) szukam na swoje wesele sukienki lisa ferrera demetrios 896 model z 2007 roku,... olaolenka896@wp.pl kupię suknię pronovias india rozm. 36 (6) Dziewczyny, czy może ktoś ma do sprzedania suknię pronovias india? Jest... Ola Kupię figurkę ne tort (32) jak w temacie:), ofert proszę kierować na adres mbrzezicka84@o2.pl, z góry... Narzeczona84 Kupię bolerko (5) Poszukuję bolerka białego do sukni ślubnej z koronki najlepiej z krótkim... Madziuska Kupię suknie 'falbankowa' rozm. 34/36 potrzebna na 22 sierpnia (28) interesuja mnie falbankowe modele z pronovias.(np donaire) albo maggio... nika Kupię kordek/stroik koronkowy (4) jesli ktos ma do sprzedania-najchetniej w kolorze ecru badz zlotym-prosze o... nancy69 Kupię bolerko z satyny ecru roz. 36/38 (6) Poszukuję bolerka z długim rękawkiem lub 3/4 najchętniej ze stójką z satyny z... Nonart Kupię stójkę/golfik koronkowy lub satynowy do sukni slubnej (16) Witam - kupię jak w temacie : koronkową stójkę/golfik lub satynową do sukni... M. Chętnie kupie buty ecru obcas 5 cm rozmiar 40-41 (2) Chętnie kupie buty ecru obcas 5 cm rozmiar 40-41 (zależy od firmy) Moj adres... ep