kupie satynowe biale bolerko (5) Hello,odkupie biale satynowe bolerko do sukni slubnej. Moze byc krotki lub... AgaSyd Gdzie kupię takie kolczyki - sztuczna biżuteria (6) Dziewczny, gdzie najlepiej w Gdyni, na Allegro lub gdziekolwiek kupie takie... wianeczek Kupię suknię zbliżoną do Emmi Mariage Cantaro (11) Witam. Kupię suknię zbliżoną do modelu Emmi Mariage Cantaro, tylko z prostą... iwonat
Kupię lub wypożyczę oryginalne koronkowe bolerko do sukni WHITE ONE 427 roz. 34. (4) Kupię lub wypożyczę oryginalne koronkowe bolerko do sukni WHITE ONE 427 roz.... gosiko futerko ecru odkupię (14) Cześć dziewczyny! szukam wszędzie prostego futerka w kolorze ecru, może... beciak Kupię bolerko koronkowe z długim rękawem ecru lub szal. (58) Kupię bolerko koronkowe z długim rękawem w kolorze ecru lub szal. Może ktoś... Ewela25* Kupie suknie White One 427. Rozmiar 34-36, na wzrost 165 cm (12) Kupię White One 427. Tak jak w tytule: Rozmiar 34-36 Na wzrost: 165 cm... agnieshka Animatorzy do dzieci na wesele (7) Witam Kobietki , Mam takie pytanie , moze ktoras z Was korazystala z takiej... Gabolek kupię etolę śmietankową biel / ecru (2) jak w temacie :) proszę o zdjecia i cenę :) mój mail betttty@tlen.pl beciak Kupię welon i szal w kolorze cappuccino. (3) Kupię welon i szal w kolorze cappuccino. Poproszę o propozycje z cenami na... Ewela25* kupie buty (14) poszukuje bialych butow na ślub jesli macie jakies na sprzedaz wstawiajcie... ja dobry zespół muzyczny poszukiwany! (54) Witam wszystkich serdecznie:-) jesteśmy teraz na etapie poszukiwań zespołu.... agra29 kupie FARAGE LIDO (4) kupie sukienke farage LIDO rozmiar 36/38 na 165 ma ktos na sprzedaz? basia kupie ozdoby (1) Hej dziewczyny. Potrzebowalabym ozdoby na kieliszki do szampana dla Mlodych... ccytrynka Kupię ozdobę do włosów, dekorację na samochód, sale i różne inne ślubne dodatki. (10) Czekam na propozycje. Może komuś coś zostało i chce się tego pozbyć. Jeśli... Ewela25* kupię bolerko (2) "muszę" kupić bolerko bo nie wiadomo jaka będzie pogoda:) a więc tanio,... hakht Kupię parasolkę ślubną kolor ecru !!! (34) Kupię parasolkę ślubną kolor ecru w stylu retro, coś takiego:... Ewela25* kupie oryginalna, niebanalna i ciekawa bizuterie ślubna. (8) proszę o fotki i cenę. najlepiej komplet kolczyki wisiorek i branzoletka albo... kamilakos odkupię sukienkę (1) Cześć dziewczyny szykuję się do kupienia sukienki mam rozmiar 42 ale nie... kasiaa kupie bolerko (1) Kupie satynowe bolerko z Madonny, kolor biel naturalna (jasne ecru), rozmiar... viola1