kupię welon z perełkami (2) witam, kupię welon z perełkami (nie kryształami czy dżetami) widziałam taki... welon dziewczyny pilnie kupię śnieżnobiały welon !!!! (5) pilnie kupie śnieżnobiały welon , proszę o oferty i zdjęcia na maila :... marta kupię suknię julia rosa model 93! (13) Drogie Panie, bardzo zależy mi na tym właśnie modelu sukni rozmiar 34/36. Za... Bania
kupie suknie Mon Cheri Kalia (2) potrzebuję na 2października!! kasia kupie buty (1) kupie białe buty ślubne mysia KUPIĘ koronkowe bolerko do sukni ślubnej! (1) Poszukuję bolerka najlepiej koronkowego do sukni ślubnej w rozmiarze 34, 36.... bp_pb kupie sukienke 34 36 (27) kpie sukienke 34 36 koniecznie bialo prosze o oferte szczesliwiezekochani Odkupię białe buty 39 (1) Witam, Odkupię białe buty; rozmiar 39; obcas 2,5-3cm; okragłe czubki.... i_do_ Kupie suknię Emmi mariage Scarlet 2009 (4) Cześć dziewczyny :) poszukuje używanej sukienki z kolekcji Emmi mariage model... lutka21 Kupię bolerko (6) Witam, Szukam bolerka białego na krótki rękawek czy może któraś z Pań ma do... natala kupię 4 m welon (3) kupię 4 m welon jednowarstwowy, BIAŁY:) prosty bez żadnych ozdóbek i... hakht Chetnie odkupie suknie model Chic z Salonu Far... (1) Jezeli ktos jest w posiadaniu sukni slubnej model Chic z Salonu Farage, i... Suri kupię suknię ślubną 34/36 (26) rozmiar 34/36 wzrost 165 plus obcas biała -proszę o oferty BetiiMarcin kupię bahia, camille, decanto na 170 cm (4) Kupię suknię ślubną model bahia z kolekcji st patrick lub camille lub decanto... kammi kupie suknie 36/38 CARRERA (5) kupie suknie slubna w rozmiarze 34/36/38 firmy Annais Bridal model CARRERA.... olamordka Odkupię suknie ślubną MADEIRA 36/38 (1) Odkupię suknie ślubną z kolekcji La Sposa model MADEIRA w rozm. 36/38 w... owieczka odkupię suknie ślubną MADEIRA 36/38 (1) Odkupię suknie ślubną z kolekcji La Sposa model MADEIRA w rozm. 36/38 w... owieczka PILNIE KUPIĘ Farage Malaga ROZM38... (4) ja również nie mogę oprzeć sie urokowi tej sukienki.Ślub już 10 kwietnia więc... pola4000 cindarella farage kupie (5) kupię suknie rozm 38/4o wzrost 1.68 do maxymalnej ceny 1900zl. mail:... iwona Odkupię buty nr 39 (6) Chętnie odkupię białe buty ślubne w rozmiarze 39. Proszę o przesyłanie ofert... Maly_Nicki