Kupię suknię PRONOVIAS model LADERA ( San Patrick Riona ). (1) Jestem zainteresowana kupnem tej sukni, niestety nie za bardzo stac mnie na... sylwia Kupię suknię ślubnę 34/36 (2) Część dziewczyny, poszukuję sunki ślubnej z zakrytymi plecami, moze być z... allena Odkupię welon w kolorze ECRU :) (13) Witam, odkupię welon w kolorze ecru, długość przynajmniej do ramion. Oferty... Marta
Kupię suknie rozm.40/42... (7) Witam, kupię suknię rozm. 40/42 tak więc prosiłabym o przesyłanie ofert.... ixi14 kupię śnieżnobiałe bolerko/narzutkę na suknię ślubną (8) jak w temacie, kupię bolerko, narzutkę itp na suknię ślubną, ślub w kwietniu,... asie_k Jaki zespół na wesele? (49) Jaki zespół polecacie na wesele? Ja jestem właśnie w trakcie szukania... Lilianka kupię sukienkę z kolekcji 2009 na wzrost 176 cm (39) jestem zainteresowana zakupem prostej, a zarazem szykownej sukienki na wzrost... lea kupię buty ślubne rozmiar 38 (6) koniecznie zabudowane palce i pięta (ślub w zimie) gerda Kupię suknię 38/40 (1) Kupię suknię La Sposa Felicidad lub White One 180 w rozmiarze 38 (duże) lub... arozi kupię białą gładką parasolkę (1) gdzie moge kupic? w salonach sukien slubnych?ale tam pewnie ceny z kosmosu:)... kajagdynia kupie Emmi Mariage TIffany lub Mistic (3) rozmiar 38,potrzebuje tej sukienki do czerwca:) blondi16.01.87@wp.pl... mooniiiiiiiisia odkupié welon z koronká, najlepiej z madonny.... (6) odkupié welon z madonny koronkowy... misia Kupie wozek Quinny buzz (3) Odkupie wózek Quinny buzz. Gondola wraz z spacerówka. marzenawesierska Odkupię suknię w stylu hiszpańskim (falbany) rozm 36/38 ecru (3) Może być Madonna 1843, Annais Bridal - Carrera, lub inną w tym stylu. wzrost... olamordka kupie dekoracje (1) kupie dekoracje tanio na samochód aniolek_22 O zakupie nowej sukni ślubnej - już "na zimno";) (32) Dziewczyny, czy nie żałujecie, że kupiłyście nowe suknie ślubne? Dopiero... Mag Kupie buty Arte di Roma (5) Jak w temacie plus rozmiar 37, kolor ivory(idealny model Sofia 212). Jesli... nova1 Kupię EMMI MARIAGE- ROMANCE! (12) Dziewczyny zakochalam się w tej sukni ... szukałam w internecie tej sukni... ccytrynka kupię suknie la sposa fanal lub white one 411 rozmiar 38 (8) Witam Bardzo bym chciała jedną z tych 2 sukienek lecz cena jaką... madziorek394 Kupie suknie ślubną White One 427 (2) Witam Szukam sukienki jak w tytule - ślub w czerwcu 2010r w rozm. 34... Justine