kupie bolerko i futerko (3) kupie bolerko najlepiej rekaw 3/4(koronkowe) i futerko kolor bialy,rozmiar 42 ania Gdzie kupię garnitur dla "dużego" faceta:)? (8) Widziałyście gdzieś garnitury dla nietypowych mężczyzn? Mój przyszły ma... karolajnah makijażystka okolice Wejherowa (34) poszukuję dobrej makijażystki z Wejherowa lub okolic... agunia83
NNT. gdzie kupię strój kąpielowy jednoczęściowy??? (5) jak w temacie :))) Pronovias Lorna lub White One 427 kupię :) (9) Poszukuję sukni jak w temacie. Nie widzę przeglądając strony internetowe czym... szfetka nnt. gdzie kupię baraninę? (4) tak wiem, że pytanie może i niektórych trochę śmieszyć, ale czy ktoś ma... mm Kupię bolerko i poduszkę na obrączki :) (8) Poszukuje poduszkę na obrączki i bolerko do białej sukni ślubnej z krótkim... Nika@ Woalka - kupie pilnie (6) dziewczyny gdzie mozna kupic woalke, nie koniecznie musi byc juz z... dorota Suknia z salonu Madonna - Pronovias - GENOVA- kupię!! (1) Witam, Jesli ktos z Trojmiasta lub okolic mialby do sprzedania wyzej... Niece odkupię wódkę (10) chętnie odkupię wódkę która została komuś po weselu meggi22 Gdzie kupię turkusową sukienkę? (7) Wystepuję na weselu jako gość:) Mam co prawda juz jedną ale tak myslę ze... alma kupię buciki ślubne :) (9) Dziewczyny może macie do sprzedania jakieś buciki ślubne w rozmiarze 39/40 na... Sylwia_ SZUKAM DJ-A NA POPRAWINY (29) Witam, Szukam dj-a który prowadzi nasze poprawiny 03.10.2010 w ośrodku... madziakin gdzie kupię niedrogo suknię? (25) Pomocy :) ceny w salonach w trójmieście zwalają mnie z nóg, czy wogóle... narzeczona Odkupię suknię w stylu hiszpańskim (falbany) rozm 36/38 ecru (99) Może być La Sposa Madeira, Mori Lee 2172, St. Patrick Babieca, Annais Bridal... gosiek WELON mgielka, ok 3-metrowy KUPIE (3) Chetnie kupie dlugi welon , prosty bez zadnych lamowek i aplikacji,... dorota KUPIĘ SUKNIĘ COSMOBELLA 7354 (2) jak w temacie-kupię suknię Cosmobella 7354 z salonu Lisa Ferrera, proszę o... Lisa kupię suknię (może być delikatnie zniszczona) do sesji w wodzie (26) Witam :) tak jak w temacie, odkupię tanio używaną, nawet lekko zniszczoną... anusia86 Gdzie kupię krótki welon???? (6) Witajcie! Dziewczyny poszukuję bardzo krótkiego welonu ivory/ecru. Jestem... Jasmina odkupię szklane wazony i świeczniki :) (13) Witam :) tak jak w temacie: odkupię szklane wazony i świeczniki do... anusia86