Ludzie na medal:) (1) Ja zdalam za drugim razem po elce. Ale przyznaje ze kurs tu byl prawdziwa... Ela SZYBKO I SOLIDNIE (1) Bardzo dobre podejście do klientów, które wymaga od potencjalnych... Beata PAN ANDRZEJ JEST NAJLEPSZYM INSTRUKTOREM!!!!!! (1) Uczyłam się jazdy w PZM-ocie na Pomorskiej. Oczywiście z Panem Andrzejem S.... BABA JAGA
polecam (2) Cierpliwość, sumienność, profesjonalizm, życzliwość i SKUTECZNOŚĆ. Zdałam za... Wioleta Tylko "PROMYK" nikt inny ! ! ! (1) Polecam wszystkim tym którzy chcą być BARDZO dobrymi kierowcami i chcą zdać... pyskata gaduła :-)) Alina - opinia (1) Bardzo dobre metody nauczania teoretycznego i praktycznego, miła atmosfera... Alina Jeszcze nie wierzę!;) (1) Dziesiec lat temu chodzilam na kurs ....zupelnie w innym miescie...nie... Iwona G. TYLKO SZKOŁA EFEKT (1) Polecam wszystkim OSK EFEKT,wspaniała atmosfera i fantastyczni instruktorzy... Kasia Grygiel Szkoła zdecydowanie godna polecenia! - wbrew niektórym opiniom;) (1) Szczerze mówiąc, jestem zaskoczona negatywnymi opiniami na temat... Magda hmm (1) zdalam egz na prawko kilka dni temu, co prawda za drugim razem, ale zdalam:)... kika POLECAM OSK-OSKAR!!! (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem i gorąco polecam ośrodek szkolenia... Asia Pmot w Gdyni przy ul Pomorskiej to profesjonalna szkoła (1) Jestem bardzo zadowolona, że ukończyłam właśnie te szkołę a nie inną .Moi... Krystyna "OPTIMA" NIE DO ................:) (1) 27.08.ZDAŁAM EGZAMIN PRAKTYCZNY i z całą odpowiedzialnoscia moge powiedziec... ZADOWOLONA ośrodek i insruktorzy (2) W pierwszej kolejności dziękuję PAWŁOWI za: cierpliwość, duże poczucie... Agnessa Świetna szkoła! (1) Do ośrodka na ul. Pomorskiej trafiłam na dodatkowe jazdy. Jazdy miałam z... Agnieszka Szkoła dla tych, którzy chcą nauczyc się jeździć, a nie "mieć" prawo jazdy (1) Jestem zszokowana wszystkimi niepochlebnymi opiniami na temat Auto-Szkoły. Z... Agnieszka B. nauka jazdy (1) szczerze mowiac nie polecam tej szkoły. Uczeszczalem tam zas moje... gerrard Aneta - opinia (2) Na początku chcę podziękować Andrzejowi za pomoc, bardzo miłą i przyjemną... Aneta kcl - opinia (1) Szkoła jest OK, szczególnie polecam instruktora p. Sławka - bardzo dobrze... kcl Polecam każdemu :) (1) super szkoła. bardzo profesjonalne podejście do kursanta. moze nie bylem... Quitek