Dzis ZDAŁAM!!!! (1) nie dosyć, że dziś zdałam za pierwszym razem, to mogę z dumą oświadczyć, iż... agness_bx Najlepsza szkoła w Trojmieście! (1) Gorące podziękowania za fachowe przygotowanie do egzaminu. Cierpliwość,... Zofia GORĄCO POLECAM (1) Wprawdzie zdałem za drugim razem ale i tak jak na Gdańsk to dobry... MIREK
SUPER BEZSTRESOWA NAUKA (1) Naprawde gorąco zachęcam was do skorzystania z usług tej firmy.Korzystne... Tomek średnio zadowolona (1) Nie mam nic do instruktorów , uażam że poważnie podchodzą do nauczania:)... Baśka REWELACJA!!! (1) Słuszne spostrzeżenie, że każda ocena kursanta jest subiektywna, ale... Maciek bardzo pozytywnie :) (1) Teoria prowadzona w przyjazny do nauki sposób z wieloma zabawnymi wstawkami... zadowolona kursantka :) Marta - opinia (1) Ten Ośrodek Szkolenia kierowców wcale nie jest dobry.Odradzam szkolenie w... Marta Świetna szkoła;) (1) "Gratuluję zdania egzaminu"-takie słowa usłyszałam po pierwszym... Kasia Polecam!!! :) (1) Jezdziłam z Marcinem jestem Bardzo Zadowolona!! Dobrze tłumaczył, jezdzi sie... mysza ;) Gorąco polecam !!! (1) Jestem bardzo zadowolony, rewelacja. Zdałem egzamin za pierwszym razem i w... Michał S. moj kurs jeszcze trwa (1) choc dopiero ucze sie byc kierowca wiem ze dzieki mojemu instruktorowi... asia wszystko się zgadza :) (1) „Zaliczam pani egzamin, gratuluję” usłyszałam dziś po powrocie... Ania PRAWKO ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM!!!! (1) cieszę się bardzo,że zdałam za pierwszym razem!!.. zawdzięczam ten sukces... hana był kursant (1) no cóż uczęszczałem na kurs w grudniu 2006 roku. Facet który jak rozumie był... piłkarz Było super!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć teoretycznych które prowadzi Pan Florian,... Jola =] Gorąco polecam (1) Super szkoła. Poziom nauczania bardzo wysoki, instruktorzy z wielkim... ASIA:):):):):) ODRADZAM-POPROSTU MASAKRA!!!! (1) WITAM!! LUDZIE !!!nie idźcie do tej szkoły!!!! jeździłam tam i ogólnie mogę... wiki U Pana Andrzeja Przytuły sukces GWARANTOWANY!!! (1) Hurrra!!!!!! ZDAŁAM,:))))jestem najszcześliwszą osobą pod słońcem, bo tylko... Kasia P. ;) (1) Super instrukotrzy! Zdałam (juz jakis czas temu, ale zawsze zapomniałam... Ola