:) (1) Jak narazie jeszcze nie dotarłem do egzaminu teoretycznego ale jak narazie... piotr LOK :( (2) Po pierwsze cena ni jak się ma do ogłoszeń - ubikacja pamięta jeszcze... zniesmaczony kursant ośrodek do bani! (1) zaczełam tam kurs na poczatku roku 2005.nie skonczylam go,dlaczego?... ika
PRAWKO NA KAT.C TYLKO W ,,ELKA SCHOOL". (1) Dzisiaj już jest po egzaminie i wszystko dzięki ,,ELKA SCHOOL" Mogę napisać... Sebastian Mały niesmak... (2) Jestem w trakcie kursu w OSK D. Śmiarowski do tej pory wszystko układało się... nick ZDAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Wielkie dzięki dla OSKARA ale przede wszystkim dla Pana Krzyśka za naukę i... Sonia fajna szkola (1) No ta szkółka jest całkiem fajna;) narazie się jeszcze w niej uczę(mam... wodzu POPROSTU ...OK (1) NIEDAWNO ZDALEM EGZAMIN I WRESZCIE MOGE SAM PORUSZAC SIE PO MIESCIE....... egon "ABC" - GORĄCO POLECAM, ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM !!! (1) Do niedawna ja i żona byliśmy niezmotoryzowani czyli zależni od innych.... Dawid POLECAM (1) Jeździłam z 4 instruktorami z Caruska, wszyscy byli mili, kulturalni i na... Lenka polecam (1) polecam ze wzgledu na kulture, duzy wklad pracy, cierpliwosc i opanowanie... Ania Wybierzcie OSKARA!!!!! (1) Jest On godny polecenia! Nigdy nie prowadziłam samochodu - a tu proszę,... Emilia hura (1) Zanim zaczęłam kurs nigdy nie siedziałam za kierownicą. Pełna obaw, że nie... Agata Śmiem twierdzić że jest to najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w trójmieście. (1) Rewelacyjni ludzie,co zapewnia bardzo miłą współprace.Spokój wraz z... Dominik Stefański Rewelacja! (1) Wczoraj zdalam egzamin i zaluje tylko jednego: ze nie wybralam tej szkoly na... Bogusia beznadzieja!! (1) Niestety rowniez jestem ofiara tej"szkoly". Ceny wcale nie najnizsze bo... JEDNAK ZDALAM! Komentarz OSK JANKAR do opinii negatywnej z 18 lipca (1) Widzę panie "MAX" ,że boli pana duża ilość pozytywnych ocen naszej pracy.Ten... Kierownik OSK JANKAR Karol Kreft Problem (1) Jestem zawiedziony! Zapisując się na prawo jazdy miałem nadzieje iż... Kursant Maja - opinia (1) Fachowość, wiarygodność i skuteczność. Instruktorzy o wysokiej kulturze... Maja Szkolenie (1) Szkolenie teoretyczne ok ale praktyczne oceniam na mierne . Osrodek z PRl -... ja