O tej szkole (1) instruktorzy poteafia nauczyc jezdzic z tego co slyszalem najgorzej po ich... Dio tomek - opinia (2) Polecam ośrodek, Bardzo mili instruktorzy a co najważniejsze potrafią... tomek Karolina - opinia (1) Gorąco polecam tą szkołę ponieważ instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do... Karolina
pan janusz opiela (1) to rewelacyjny instruktor który w czasie tych 30 godzin potrafił mnie tak... ewelina rommel-czarnowska Dla mnie bomba!!! (1) Opinie, które są negatywne muszą pochodzić albo od konkurencji, albo od... Kaśka Wielkie podziękowania dla Pana Leszka!!!!! (1) Z całą odpowiedzialnością polecam ten ośrodek, a zwłaszcza rewelacyjnego... Magdalena Madzia - opinia (1) Gorąco polecam jazdy z Panią Alą!! Bardzo dobrze przygotowała mnie do... Madzia Drive like a Devi feel like a God (1) Swietne przygotowanie merytoryczne i praktyczne, wyrozumiali i cierpliwi... Marcin nie ośrodek prawa jazdy tylko OŚRODEK PSYCHICZNEGO PRZETRWANIA!!! (1) Mimo czystości ,wyraźnej wiedzy instruktora , oraz poziomu nauczania które... max Naprawdę polecam ! (1) Robiłem prawo jazdy 3 lata temu i jeździłem z panem Sławkiem, który naprawde... Adam D. REWELACJA! ZDALAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Goraco polecam wszystkim szkolke jazdy Barbara, profesjonalni, cierpliwi i... Maja GORĄCO POLECAM !!!!! (1) Ośrodek polecam z czystym sumieniem. Nie tylko skutecznie przygotowuje do... Justyna SUPER EXTRA z malym minusikiem.. (1) Poziom nauczania rewelacja, mili instruktorzy wszystko super extra:-)... COOLER Gorąco Polecam!! Doskonały ośrodek szkolenia przyszłych kierowców. (1) Witam! Na początek chciałbym napisać, że w tym ośrodku nauczyłem się... Marcin Cz. Super instruktorzy + super ośrodek = super kurs!! (1) Hahaha Chochlik to prawdziwy chochlik, co się dorwał do klawiatury i... Łukasz Jasiński-Kohnke (student Marcin rulez!!! (1) Jeżeli zależy ci na bezstresowym i szybkim zdaniu egzaminu to musisz wybrać... Przemas zdałem (1) ogólnie podejscie profesjonalne,ja wogole nie miałem stycznosci z samochodem... michał ŁATWO, SZYBKO I PRZYJEMNIE (1) No cóż, zdany egzamin za pierwszym razem bez żadnego kłopotu, mówi sam za... justyna pan JANUSZ OPIELA najlepszy instruktor w Trójmieście :) (1) Nauka w tym ośrodku to sama przyjemność. !!! Pan JANUSZ jest WYJĄTKOWYM... Ilona dzięki Mitch (1) Dziękuję Mitchowi za cierpliwość, spokój, opanowanie, profesjonalizm, a... Magda M