JEST OK. :):) (1) KAŻDA OPINIA JEST ZAPEWNE SUBIEKTYWNA I TAKA TEŻ JEST MOJA. WIĘC... CUBAW POLECAM!!!!!!! (1) Polecam Ośrodek Kierowców '''''JANKAR"" wszystkim poczatkującym kierowcom.... KASIA oj nie polecam (1) po pierwsze pirackie płyty dla kazdego kursanta z testami, po drugie ciasno,... zawiedziony
Optima górą! (1) Dziasiaj (27.07.07) zdałam egzamin państwowy za 1 razem! Zawdzięczam to 3... Adrianna super (1) bardzo dobre przygptowanie do egzaminu....zdalem za drugim razem tylko... M.K. Gosia - opinia (1) W moich zmaganiach za kierownicą Pomógł mi Czarek Instruktor miły i... Gosia Profesjonalizm w kazdym calu (1) Polecam z cala odpowiedzialnoscia osrodek ELKA SCHOOL profesjonalne biuro... Marta plusy i minusy (1) wszystko fajnie pieknie jak sie zdaje za pierwszym razem. Niestety nie... Tomek Bardzo polecam (1) Dzisiaj mija własnie miesiąc jak zdałam prawko :).Ośrodek Oskar jest godny... Natalia Olek - opinia (1) jako osrodek szkolenia to gorąco polecam. sprzęt bardzo dobry i nie dobity.... Olek Ośrodek godny polecenia (1) Zdałem za drugim razem (przy piewszym dałem d**py :/ ). Miałem dwóch... szprota Monika - opinia (1) Świetna szkoła nauki jazdy. Polecam! Monika credo (1) niestety z własnego doświadczenia nie polecam nauki jazdy w credo, w... kursantka Pełny profesjonalizm - polecam! (1) Bardzo dobra szkoła, uczą solidnie i profesjonalnie.Szczególnie miło... JULITA Pani Joanna -najlepszym instruktorem w 3mieście!! (1) Moja przygoda z L-ką trwa już rok..Wreszcie trafiłam na szkołę godną... marzena p. Marcin <333 (1) Polecam przyszłym kierowcom instruktora p. Marcinaa ;D rewelacyjny facet,... milka jest ok (1) Pan Marek, bardzo cierpliwy, dokładny i zarazem "czepailski". Czepia się... Basia ZDAŁAM!!!! (1) Zdałam, zdałam, zdałam! I to za pierwszym razem! Bardzo polecam Ośrodek... Marta Rewelka (1) Wysoki poziom nauczania, rewelacyjne wyposażenie, ceny kursów bardzo... poziomka ZDAĆ ZA 1-SZYM RAZEM (1) Polecam wszystkim, którzy przede wszystkim chcą nauczyć się jeździć!!! Nie... Agniecha