Tomasz G. - ocena (1) Dzięki profesjonalnemu instruktażowi Pana Michała Cieplińskiego zdałem... Tomasz G. Mikołaj - ocena (1) Chciałbym bardzo podziękować Panu Czesławowi Styn za profesjonalne... Mikołaj Halina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Mimo podeszlego wieku, jak na zdobywanie... Halina
Julia Maliszewska - ocena (1) Uczyłam się jeździć w dwóch różnych szkółkach wcześniej i dopiero za 3... Julia Maliszewska Oliwka B - ocena (1) Bardzo miła atmosfera w szkółce oraz bardzo pozytywni instruktorzy a... Oliwka B Sylwia - ocena (1) Trafiłam do pana Adama, ze szkoły jazdy Mila na jazdy dodatkowe po nieudanej... Sylwia Natalia - ocena (1) Polecam kurs prawa jazdy z Panem Arturem, który ma świetne podejście do... Natalia Martyna - ocena (1) Polecam w szczególności instruktora Michała Cieplińskiego. Niesamowicie... Martyna Patrycja Wójcik - ocena (1) Polecam instruktora Janusza, Piotrowskiego, z którym miałam przyjemność... Patrycja Wójcik Michał K. - ocena (1) Bardzo polecam. Teoria i jazdy zaliczone w ekspresowym tempie (polecam naukę... Michał K. Sarah - ocena (1) Świetna szkoła jazdy ,bardzo wszystkim polecam serdecznie , pan Rafał jest... Sarah Kalina - ocena (1) Z wielką satysfakcją mogę polecić państwu Akademię Prawa Jazdy, w... Kalina Ania T. - ocena (1) Bardzo polecam APJ a szczególnie instuktora Pana Wojciecha Szyszkowskiego,... Ania T. Marta - ocena (1) Gorąco polecam na zapisanie się do tej szkoły, naprawdę warto Marta Martyna - ocena (1) Po tylu podejściach do egzaminu i przeróżnych egzaminatorów myślałam, że... Martyna Maja - ocena (1) Po 3 nieudanych egzaminach, na których nawet nie wyjechałam z placu,... Maja Natalia L. - ocena (1) Super szkółka, Pan Zbyszek podchodzi profesjonalnie do swojego zadania.... Natalia L. Yuliia Klymchuk - ocena (1) Bardzo polecam szkołę. Fajnie prowadzone wykłady, dobrze przygotowana 1... Yuliia Klymchuk Mateusz Parulski - ocena (1) Polecam instruktora Michała Cieplińskiego, przygotował mnie idealnie do... Mateusz Parulski Klaudia - ocena (1) Bardzo polecam OSK Delta. Szczególnie Pana Rafała, który nie uczył tylko jak... Klaudia