Szymon - ocena (2) Szefostwo oraz instruktorzy super. Zdane za pierwszym razem b+e. Polecam Szymon Jędrzej Padyjasek - ocena (1) Bardzo polecam Pana Janusza Piotrowskiego jako instruktora jazdy! Zawsze... Jędrzej Padyjasek M - ocena (1) Chciałabym bardzo podziękować Panu Januszowi Piotrowskiemu za przygotowanie... M
Tymon K - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Pana Janusza Piotrowskiego, dzięki któremu zdałem... Tymon K Cyprian - ocena (1) Rewelacja, instruktor Michał Cieplinski na medaaal!!! Wszystko pozaliczane za... Cyprian Ola - ocena (1) Bardzo polecam! Pan Rafał pełen profesjonalizm! Konkretnie, szybko,... Ola skoczoliwia28@gmail.com - ocena (1) najlepsza szkoła do jakiej trafiłam, polecam Panią Anie skoczoliwia28@gmail.com Sebastian - ocena (1) Po kilkuletniej przerwie od prób zdania praktyki w porodzie ( teorie zdałem... Sebastian Krzysiek - ocena (1) Kat.B+E Nie spodziewałem się że można w tak miłej atmosferze odbyć kurs.... Krzysiek Szymon B - ocena (1) Super szkółka , dobra organizacja, duża dostępność instruktorów. Osobiście... Szymon B Karolina - ocena (2) Polecam szkołę i pana Andrzeja z całego serca! Wspaniały instruktor. :) Super... Karolina Ala - ocena (1) Dobre podejście do zdjących, ze zrozumieniem. Pan Andrzej wszystko dobrze... Ala Tomasz - ocena (1) Teoria u Pana Wojciecha była czystą przyjemnością, nigdy nie było a i bardzo... Tomasz oskar - ocena (1) po prostu the best oskar Martyna - ocena (1) Pan Maciej ma ogromne doświadczenie oraz idealnie podejście do kursanta.... Martyna Maria - ocena (1) Bardzo polecam Szkołke! A Szczególnie Pana Ireneusza Bojarczuka!! Tłumaczy... Maria Maciej - ocena (1) Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu nie zdecydowanemu tę szkołę jazdy... Maciej Maciej P. - ocena (1) Bardzo udana współpraca, polecam szkołe a w szczególności instruktora z... Maciej P. Nikola F. - ocena (1) To już drugi kurs ze szkołą Nauka Jazdy Zbyszek, tym razem jednak na... Nikola F. Witek - ocena (2) Pan Stanisław to znakomity instruktor! Cierpliwość, profesjonalizm i... Witek