Krzysztof - opinia (1) Dziecko po prostu ciągnie tam, aby sobie potańczyć w gronie koleżanek. Zatem... Krzysztof Kasia - opinia (1) Pasja, energia, współzawodnictwo, miłość do tańca, wzajemny szacunek i... Kasia Aleksandra Rowicka - opinia (1) Kalina to fantastyczna kobieta z pasją, w kilka miesięcy przygotowała mnie... Aleksandra Rowicka
Agata i Piotr - opinia (1) Nie możemy ci wystarczająco podziękować za wszystko, czego nas nauczyłeś... Agata i Piotr Angelika - opinia (1) Serdecznie polecam kurs tańca z Olą, super atmosfera i świetna zabawa. To... Angelika Natalia - opinia (2) Jestem zachwycona osobowością i profesjonalizmem Pana Marka! Lekcje tańca są... Natalia Magdalena K. - opinia (1) Nasze dziecko i reszta dzieci były zachwycone imprezą urodzinową. Impreza... Magdalena K. A - opinia (1) Najlepsza szkoła tańca towarzyskiego w Trójmieście - zarówno dla dzieci jak i... A Kasia - opinia (1) Właśnie skończyliśmy kurs tańca towarzyskiego 1 stopnia. Jestem bardzo... Kasia Laura - opinia (1) Bardzo fajne i sympatyczne zajęcia polecam Laura Polecam! (1) Super szkoła tańca. Nawet takiemu łamadze jak ja taniec weselny wyszedł... Marek Bardzo sympatycznie (1) Rodzinna atmosfera, a instruktorki wygrywają zawody w całej Polsce Danka pierwszy taniec - lekcje z Agnieszką (1) Agnieszka to czarodziejka - w trzy godziny sprawiła, że nasz pierwszy taniec... Marta i Jacek SUPER (1) Najlepsza szkoła zarówno dla poczatkujących jak i nieco zaawansowanych,... Iwona Pierwszy taniec (1) Serdecznie dziękujemy panu Markowi, który przygotował Nas do pierwszego tańca... Ania i Grześ Profesjonalizm i doświadczenie (1) Pani Kalina ma świetne podejście do dzieci! Profesjonalna nauka tańca i... Ola Agata i Robert (1) W trakcie urlopu w Gdańsku skorzystaliśmy z indywidualnych lekcji w TOP... Agata i Robert henryk nowicki - opinia (1) nikt nie zostaje bez propozycji dla siebie. nie masz partnera pomagają.... henryk nowicki Klaudia - opinia (1) Świetna szkoła i prowadzący, serdecznie polecam Klaudia polecam!!! (1) Bardzo podoba mi się atmosfera studia - klasa sama w sobie, dużo pasji ,... alla1533