mieszane uczucia (2) Fajnie prowadzone zajęcia, ale na kursie dedykowanym "dla par" przychodzi... para 1,5 miesięczna obsuwa (1) Zajęcia miały rozpocząć się we wrześniu. Oczywiście nie wymagam rozpoczęcia... zniecierpliwiona Klub Taneczny fala (2) Klimaty do kitu ,sale co roku inna ,wystroju nie ma ,luster nie ma ,co raz... Basia
Z pełnym przekonaniem polecam (1) Jesteśmy związani ze Studiem Artistic od początku jego istnienia i po latach... Elżbieta Dębowska Polecam szczerze (1) polecam ze względu na pełen profesjonalizm amg Rewelacyjna szkoła. (1) Polecam serdecznie! Wystarczy iść i się przekonać samemu :) Elka petarda (1) Studio o domowej, przyjaznej atmosferze. Zajęcia taneczne dla wszystch -... Karolina Przyjdź do Z-Dance Studio, nie zawiedziesz się :) (1) Z-Dance Studio to miejsce pełne tańca, uśmiechu i przyjaznej atmosfery.... Iza Z-dance studio (1) Ja i Zumba to kompletny przypadek, który pewnie jeszcze przed rokiem nie... Monika Tonezone Eat Sleep Z-dance Repeat ;) (1) Piękne klimatyczne i Kameralne Studio z Profesjonalnymi instruktorkami.... Marti ;) Dla każdego coś miłego :) (1) Bardzo gorąco polecam!!! Kameralne miejsce, ale za to z bardzo bogatą ofertą... Reggaetonera :) Miejsce spotkań . (1) Piękne , kameralne Studio i najlepsza Instruktorka Zumby , która swej pracy... Adam Z-DANCE _jedyne takie m-ce (1) Miłe przytulne studio, bogata oferta zajęć, niepowtarzalna atmosfera,... Zadowolona :) Tylko Z-Dance ma sens :) (1) Miłe przytulne studio, bogata oferta zajęć, niepowtarzalna atmosfera,... Ilona Studio Tańca Z-Dance to mój drugi dom (1) Ania Cegłowska, założycielka studia, to prefosjanlistka przez duże P. Kocha... Holikzumbo Z-Dance Studio (1) Klimatyczne miejsce , w którym można poczuć się jak u siebie w domu.... Jolanta Bednarczyk Polecam (1) Super kontaktowa instruktorka, polecam :) Konrad Cudowne miejsce (1) Chodzimy na zajęcia do szkoły ja i córka. Ja na balet dla dorosłych, córka na... Natalia Tam się ma znowu 18+ (1) Wspaniała zabawa . Krzysztof Fantastyczne przygotowanie do pierwszego tanca (1) Natalia wspaniale przygotowała nas do pierwszego tańca. Podczas zajęć... Ola