Taneczne urodziny (2) Skorzystaliśmy z oferty organizacji urodzin dla naszej dziesięcioletniej... Iza i Grzegorz Polecam zajęcia u Pauliny ,mega wiedza ,super studio . (1) Pierwszy raz podczas treningu czułam że trener się mną interesuje .Trafiłam... Kamila Relax :) (2) Wspaniałe zajęcia oraz świetny odpoczynek i "odskocznia" od codziennych... MH
Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam!! Na to studio trafilismy na targach slubnych gdzie... Patrycja Polecamy ! (1) Polecamy bardzo Atmosfera jest bardzo luźna , prowadzący świetnie uczą od... Ania i Marcin Lepszej nie znajdziecie (2) Swietni prowadzacy,przyjemnosc powiazana z nauka, atmosfera prze prze... Batmanowa Najlepsza szkola w Trojmiescie! (2) Do Studia Tanca Tango trafilismy z polecenia, gdy szukalismy szkoly do nauki... Ola i Maciek Polecam (1) Bardzo ciekawe i rozwojowe zajęcia odbywające się na dużej sali dzięki czemu... Klaudia Fala Sopot (2) Co roku to inna sala ,nie ma icha na Czyżewskiego sa na wynajetym przez... Ania super (1) chodziliśmy na kilka kursów tańca, ale to były kursy-kilka spotkań i koniec.... Beata Super szkoła (1) Polecam, bardzo sympatyczni prowadzący, super atmosfera, świetne miejsce na... Maggie Polecam Masta Dance! (1) Bardzo dobra szkoła z licznymi sukcesami na lokalnych i międzynarodowych... Anna Świetne tancerki! (1) Dziewczyny dają czadu! Radosne, uzdolnione i przede wszystkim profesjonalne.... Magda Serdecznie polecamy ;-) (1) Serdecznie polecamy ;-) Paziom ,klimat wszystko na "6" taniec to super... Kasia i Jarek ;-) :-) (1) Jestem mega zadowolona z terapii. Czuję, że znów jestem sobą. zadowolona Kameralne studio to najlepszy pomysł na rok 2019 (1) Prowadzę zajęcia #PowerUP i ze strony instruktora uważam, że przychodzą tam... Adam Zagórski Pierwszy taniec (2) Pełen profesjonalizm, bardzo przystępne ceny i przesympatyczna prowadządza... Marta Polecam! (1) Nauka salsy wydawała się rzeczą trudną ale mając tak dobrych instruktorów... Magda Bardzo ciekawe zajęcia dla dzieci (1) Moje dwie córki zapisałam w połowie września i mimo iż zazwyczaj szybko się... Małgosia wraz z Amelką i Ulą Naprawdę SUPER :) (1) Wszystko na 6 + Pierwsze miejsce w którym czuję się komfortowo. Pełen... Ada