PIERWSZY TANIEC- MOŻE BYĆ NAPRAWDĘ SUPER! (1) GORĄCO POLECAMY CENTRUM TAŃCA SZCZEPAN!!!!!!! Mieliśmy bardzo mało czasu do... K&Ł Polecam (1) Bardzo dobra szkoła tańca jak ktoś chce się nauczyć pierwszego tańca do ślubu... Przemek Wspaniali instruktorzy i świetna atmosfera (1) Top dance to szkoła tańca dla kobiet zabieganych, które w rytmie muzyki mogą... Rubensik
Klub idzie w rozsypkę (1) Z dwóch starszych grup zostało może 5 par? Tancerze przechodzą do innych... Karina Gorąco polecam (1) Idealne miejsce by zacząć lub kontynuować swą przygodę z tańcem. Każdy... Maria Najlepsza szkoła tańca w Trójmieście! (1) Jestem członkiem ISTY od ponad 10 lat. Trenerka Ania od samego początku... Ewe nie najlepiej (1) Atmosfera może i fajna dla osób będących w grupie adoracji właścicieli czy... zawiedzoni Super weekend z TOPdance (1) Dopiero wróciłyśmy z kolejnego obozu tanecznego w Szarlocie . Było jak... Ania, Valentyna, Marysia. Gorąco polecam! (1) Mieliśmy przyjemność współpracować z Natalką podczas przygotowań do... Magda PIERWSZY TANIEC 2016 (1) Pierwszy taniec z pomocą Natali Wojdak-Gruszyn to jednym słowem PETARDA!... Marta i Witek Pierwszy taniec (1) Polecamy lekcje nauki pierwszego tańca u Natalii;).Czas spędzony podczas prób... Sylwia i Michał TAK!! TAK!! TAK!! (1) Polecam w 100% zajęcia PIERWSZEGO TAŃCA z Natalią. Choreografia świetna,... Monika K Najwspanialsza instruktorka na świecie (1) Przemiła atmosfera ,profesjonalne i indywidualne podejście. Najlepsza... Aneta Super, świetnie, doskonale (1) Natalia, Natalia, Natalia! Z Natalią nawet YOU CAN DANCE :) Przemiła... Mateusz Nauka pierwszego tańca (1) Natalia stanęła na wysokości zadania i nauczyła nas bardzo szybko układu na... Roksana Siemanko (1) Bez zbędnej nawijki i spiny, dla mnie absolutny top szkół w Trójmieście.... Michał Michał Super (2) Wiele lat korzystamy z różnych ofert proponowanych przez te studio i jesteśmy... Agi Cudowne Studio Tańca SIEMANKO (1) Fantastyczne studio!! Rewelacyjna atmosfera , świetne zajęcia dla małych i... Magda Byłam we wszystkich studiach w Trójmiescie i SIEMANKO to zdecydowanie nr 1 (1) Długo szakałam swoje miejsca, aż w końcu znajoma powiedziała mi, że w... Kaśka Szkola tanca z tradycjami (3) A nie ma swojego stalego miejsca na mapie ...nazwa z sopotu zarejestrowany w... Jon