Super warsztaty z flamenco (1) Serdecznie wszystkim polecam warsztaty z p.Luizą. Panią Luizę poprosiliśmy o... Magda S Wspaniale!!! :) (1) Chodzimy na nauki pierwszego tańca, bardzo nam się podoba!:) A Pani Ola jest... Julia Polecamy Wszystkim, pelen profesionalizm. (2) Witam. Chcielibysmy Wszystkim polecic szkole tanca ISIS. Zajecia z Pania Ola... Natalia i Arek
Aerial Hoop? (1) Czy gdzieś w Trójmieście jest w ogóle możliwość zapisania się na zajęcia z... Ania Tańczę bo lubię (1) Świetna szkoła tańca i super instruktorzy w szczególności charyzmatyczna... Niki Minęły czasy świetności (3) Jak w temacie Tancerz Katarzyna i Renia RRN (1) Bawiłyśmy się świetnie. Jesteśmy w wieku mocno średnim i nie sądziłyśmy, że... Katarzyna Nauczyciel straszny (1) Bardzo nie miłe przywitanie, straszna atmosfera i nauczyciel zero... Jacek NAJLEPSZA SZKOŁA EVER! (1) Świetna, przyjazna atmosfera, dużo humoru, przy jednoczesnym zachowaniu... P&J Flamenco dla każdego i dla wyjątkowych. (1) Flamenco tylko dla wyjątkowych. Flamenco dla każdego i dla wyjątkowych. Po... Kamila Super !!! (2) Rok temu tu trafiłem, po wielu nieudanych próbach nauki w innych szkołach.... piotr Szkoła dla każdego (1) Gorąco polecam, spróbuj a nie pożałujesz. Ja już, nie wyobrażam sobie... kicia Najlepsi , fantastyczni, cudowni ! (1) Na przygotowania przed śłubem wybraliśmy to studio tańca . Nie zawiedliśmy... Zuza i Wiktor Nauka pierwszego tańca w Top Dance (1) Zajęcia z Panem Markiem to prawdziwa przyjemność. Opisać można w trzech... Angelika i Radek uzależniające! (1) Cudowne miejsce z fantastycznym klimatem! Genialne wnętrza, świetni... Iz Niesamowite miejsce! (1) Świetne miejsce! Każdy znajdzie w grafiku szkoły coś dla siebie. Od tańców... Aneta Fatalny kontakt, brak szacunku dla klienta (7) W szkole podst. przez miesiąc nie mogliśmy się doprosić jakiejkolwiek... Jola M. Super Szkoła (2) Moje dzieci w wieku 7 i 8 lat chodzą do Fali od ponad roku. Zajęcia z tańca... Sylwia C. polecam,jesteśmy zadowoleni bardzo (3) Polecam mama zuzi ,jesteśmy zadowoleni basia Zdecydowanie nie polecam (2) Na wybrany przez nas kurs tańca czekaliśmy 2 miesiące. Studio tańca pobrało... Jacek