Bardzo przyjazna szkoła (1) Polecam serdecznie, bardzo przyjazna szkoła. Chodzę na zajęcia do Mikołaja i... Aga Jedno słowo! Zachęcam! (1) Bardzo się cieszę, że w mojej okolicy powstała taka fajna szkoła tańca dla... Małgorzata W. Fantastyczni! (1) Tu można zarazić się miłością do tańca! Fajny klimat, profesjonalni... Ania
Rewelacyjny klimat i ogromne umiejętności (2) Moja córcia zaczynała od zajęć w przedszkolu ale tak bardzo polubiła zajęcia... Magda polecam (1) zajecia dla różnych grup wiekowych taniec towarzyski przede... tancerz snr Super (1) Zajęcia bardzo fajne, mnóstwo kolorowych gadżetów dla dzieci. Dla mnie bajka. Aneczka fajne miejsce w gdańsku. Przyprowadzam córkę. (1) podoba mi się, najważniejsze że córce. Byliśmy w wielu miejscach ale to jest... piotr Szkoła na najwyższym poziomie (1) Wraz z żoną uczęszczamy do Państwa na zajęcia z tańca towarzyskiego i... Tomasz Rewelacyjni (1) Potrafią nauczyć każdego, nawet słonia w składzie porcelany, jak poruszać się... Karolina Polecam (1) Dokładnie to czego oczekiwałam od zajęć. Miłe odstresowanie po całym... Anna POLECAM (1) Najlepsze taneczne miejsce w Gdyni. Mamy już trochę doświadczenia tanecznego... Jacek Rewelacja ! Polecam Urodzinki ! (1) Ostatnio wyprawiałam mojej córeczce urodzinki i się nie zawiodłam. Pełen... mama Nikoli Polecamy wszystkim parom - super atmosfera oraz pełen profesjonalizm gwarantowany :) (1) Trenerka Paulina jest przemiła, wyrozumiała, przy czym nadal wymagająca ;)... Paulina Najlepsza szkoła w Trójmieście (5) Świetne zajęcia, miła atmosfera, dobry kontakt - polecam każdemu, kto... Marek Już jest nowa szkoła tańca "Perfect" na Jasieniu ! (1) Perfect otworzył piękną i nowiutką szkołę na ul. Turzycowej w Gdańsku. Na... marla Świetna szkoła (1) Chodzę tam od ponad dwóch lat. Suuuper klimat na zajęciach. Zawsze kombinuje... Maja Polecamy serdecznie!!! (1) Nauka w miłej acz mobilizującej atmosferzy poruszy każde drewno taneczne:)... Klaudyna SUPER! (1) Mega fajne zajęcia. Do tego mam bardzo blisko :) i do tego niedużo się płaci... Monia Polecamy! (1) Trudno coś nowego napisać - Paulina jest rewelacyjną trenerką, prowadzi... Magda i Alan To naprawdę inny wymiar tańca:) ! (1) Miejsce idealne dla wszystkich zaawansowanych "Latin Maniaków" jak i tych co... Edyta