Idealne miejsce na naukę pierwszego tańca (1) Byliśmy w Tango na indywidualnych lekcjach żeby przygotować się do pierwszego... Dorota Fajny wyjazd (1) Wspaniała, ciepła, wesoła atmosfera i wysoki poziom nauczania. Dbałość o... Małgorzata uzasadnienie (1) zajecia taneczne prowasdzone sa bardzo profesjonalnie a jednoczesnie w... maria kapica
taniec i muzyka w Studio Tanca TOP DANCE (1) Muzyka i taniec to moja pasja i wlasnie znajduje to w Studio Tanca Top... Danka Polecam bardzo dobra szkoła :) (1) Polecam wszystkim z talentem i bez talenu, lekcje są super, dobrze się... Maja SENIOR DANCE (1) Zorganizowane przez Marka, Paulinę i Anię ze Studia TOP dance wyjazdowe... Zbyszek Zachwyt i podziękowanie za wszystko (1) Jestem kobietą aktywną 60+,na zajęcia w TOP dance chodzę z przyjemnością... ALICJA Bezstresowy taniec w TOP dance (1) Zajęcia w TOP dance to bezstresowa przyjemność niezależnie od wieku... Franciszek Podziękowanie (1) Kochani - Marku, Aniu i Paulinko ! Dzięki Wam spędziliśmy magiczny weekend... Grażyna Brak klimatyzacji! (1) Póki nie zainstalujecie klimatyzacji w pomieszczeniach, nie zawracajcie... Dr.Q Gorąco Polecamy!:) (1) Musimy przyznać, że z Mężem kompletnie nie umieliśmy tańczyć, ale po kursie w... Kasia POLECAM POLECAM (1) Super, profesjonalne podejście z Żoną byliśmy bardzo zadowoleni A nasz... Konrad Kurs Tańca Towarzyskiego (1) Pan Krzysztof to wspaniały instruktor, wymagający ale serdeczny i bardzo... Teresa Polecam (1) Szkoła Tańca Tango to dla nas numer 1 w Trójmieście. Agnieszka i Maciej... Margaret Polecam! Jest super! (1) Paulina jest świetnym trenerem. Dzięki niej daliśmy radę nauczyć się bardzo... Kasia Fantastyczne miejsce! Z pasją i na bardzo dobrym poziomie! (1) Trafiłam tu ze względu na korzystną lokalizację. I nie żałuję, zajęcia na... pasjonatka szczerze polecam (3) Instruktorzy w tej szkole to nie tylko wybitni trenerzy techniki tanecznej.... Ania Kurs tanca w studio Tango-SUPER (1) Uczeszczaliśmy na przedślubne lekcje tańca do Studia Tańca Tango.... Ewa i Trond Najlepsza szkoła (1) Polecam w 100% ! Zajęcia prowadzone w przesympatycznej atmosferze! Agnieszka... Daria & Przemek SOS (1) Pełną PARĄ polecamy i dziękujemy za SOS. Wielki szacunek dla Agnieszki i... M+T