Re we la cja!!! (1) Mega deska ratunkowa dla mnie i mojego narzeczonego, który w tańcu był jak... Marta&Michał polecam szkołę tańca TOP Dance (1) Dziękuję za wspaniały weekend w Chmielnie. Dla mnie hitem wieczoru był... Małgorzata Wieczór Panieński (1) Dla swojej przyjaciółki i jej gości, na wieczór panieński zorganizowałam... Ania-M.A
W sumie super (1) Jesteśmy dopiero po 2 zajęciach więc może trochę za wcześnie na ocenę - ale... Boguś W. Polecam! (1) 2 lata namawiałam swojego narzeczonego, a obecnie już męża, na kurs tańca aż... Katarzyna Najlepsza Szkoła Tańca (1) Zaczęliśmy chodzić do szkoły Tango przed zbliżającym się ślubem, żeby nauczyć... Kasia Polecam na Panieński! (1) Bardzo mile i profesjonalnie podejście. Organizowała tam panieński koleżanki... KAMILA REWELACJA (1) Efekty widoczne tego samego dnia, fachowa, bardzo mądra i serdeczna... Zula Polecam (1) Bardzo przyjemna nauka tańca i miła atmosfera. Bardzo polecam! Diana Godny polecenia klub fitness (1) Generalnie jest z czego wybierać - różne zajęcia funkcjonalne, do spalenia... Wiesia Let's dance (1) Świetnie wyszkoleni profesjonaliści, mistrzowie w swej dziedzinie, dobrze... Jarek Cudotwórcy (1) Jezeli mój, nienawidzący tańca i jakichkolwiek imprez na których trzeba... Ilona Iwona - opinia (1) Polecam Tango Studio Tańca. Szkołę prowadzi niesamowicie utalentowana,... Iwona Najlepsza szkoła EVER (1) Tańczę w Tango już prawie rok i ciągle mi mało. Aga i Maciej mają... Pati SUPER! (1) Chodziliśmy z żoną na kurs Tańca Użytkowego Do Anety i Łukasza. Rewelacyjny... Paweł Klimatyczne miejsce (1) W Trójmieście przetestowałam wiele szkół tańca. Bywa różnie W So Salsa jest... Olga Salsa Pary (1) Polecam Wszystkim Super instruktorkę tańca. Magda jest sympatyczna, pełna... Agnieszka Salsa pary (1) Świetna zabawa z tańcem, super klimat, pełen profesjonalizm.Zajęcia... Michał M. Radośnie, Motywująco, Serdecznie, Angażująco, Profesjonalnie (1) Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Na zajęciach u dziewczyn w wesołej... K.K. Ile można czekać? (1) Zapisałam się na kurs i od blisko 2 miesięcy czekam, bo właściciele szkoły... Ewa