Dużo pozytywnej energii i zaangażowania :) (1) Uczestniczyłam w indywidualnych lekcjach z Markiem i jestem bardzo... Dominika Polecam, strzał w 10! (1) Zrobiłem prezent rocznicowy żonie i w ciemno wykupiłem jej lipcowy turnus.... Janusz Studio Tańca TOP dance (1) Profesjonalna obsługa, ogromne zaangażowanie i bardzo przyjazna atmosfera.... Wiesia & Andrzej
Profesjonalna szkoła tańca flamenco! (1) Najlepsza! Absolutnie najlepsza szkoła flamenco w Trójmieście!!! Uczyłam się... Olga Bardzo fajnie (1) Chodziłem w zeszłym roku - bardzo fajne zajęcia. Teraz znów czekam na... Gienek W. Bardzo polecam! (1) Pan Jerzy przygotowywał nas do nauki pierwszego tańca na weselu. Mimo, że... Marta Polecam z całego serca (1) Świetna szkoła. Profesjonalnie prowadzone zajęcia na każdym poziomie... Gosia Świetna szkoła! (1) Zajęcia prowadzone na wysokim poziomie i dostosowane do potrzeb uczestników.... As 3xtak! (1) Świetne miejsce, żeby poznać zakręconych ludzi i rozwijać pasję - sport i... Ania Polecam szkołę (1) Jakość nauczania na wysokim poziomie, dużo zajęć do wyboru (step, soft,... Jakub Jeśli taniec irlandzki - to tylko ISTA (1) Jedyna szkoła w Trójmieście w której można uczyć się tańca irlandzkiego.... Magda Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i efekty. (1) Bardzo dziękujemy Markowi za ogromne zaangażowanie, profesjonalne a zarazem... Krysia Fantastyczna szkoła, którą polecam ! (1) Polecam ogromnie!! Moja córka czeka z niecierpliwością, kiedy rozpoczną się... Monika przecudowne miejsce (1) Polecam. Cudowny klimat, miejsce, wystrój, instruktorzy, kursy i ludzie z... Radek Bardzo fajna szkoła :) (1) Krótko: chodzę z dziewczyną niecały rok - to ona mnie wyciągnęła a teraz sam... Janek Pełen profesjonalizm. (1) Polecam. Magda jestmega pozytywna, po jej zajęciach czuję się szczęśliwa. :) Magda Rewelacja (1) Polecam jak najbardziej. Indywidualne podejście do każdego "kursanta", bardzo... M. Bardzo polecam :) (1) Prawie rok temu we wrześniu przyszłam na zajęcia salsy z chłopakiem. Teraz... Ania Misia Po prostu Polecam :) (1) Nic dodać, nic ująć najlepsza szkoła EVER! Nie tylko w Trójmieście rita Niesamowity czas (1) Niezapomniane magiczne chwile. To zdanie najlepiej określa nasze kilka godzin... I & L