Zumba w Karlikowie ;) (1) Zdecydowanie polecam, świetna instruktorka, potrafi każdego zarazić tańcem :) gość Sztos (1) Sokół ma niebanalne rozkminy, przez co daje całe 6. Za jego łeb! koleżka monika - opinia (1) Jak "Studio Tańca" moze nie mieć prysznicy? Kupując karnet nawet nie... monika
Salsa solo w środy w Pucku (1) Zdecydowanie polecam!!!:))) Magda zaraża olbrzymią dawką enerii i optymizmu!!! Sylwia Salsa solo (1) Magda prowadzi rewelacyjnie. Podczas zajęć widać że kocha to co robi.... Basia ZUMBA ... SALSA GORĄCO POLECAM!!! REWELACJA !!! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem zajęć z Magdą. Świetna instruktorka, zajęcia... Ania Widzę efekty po 3 zajęciach (1) Jestem osobą, która w życiu z tańcem miała mało wspólnego, raczej... Ola Mega! (1) Bardzo fajne podejście do uczniów, bardzo profesjonalnie, a przy okazji super... Natka Najlepsza Szkoła Tańca!!!! (1) Mega zajawka , wspaniali Instruktorzy . Trzeba mieć wiele serca chcąc tak... Siamek super !!! (1) Studio jest prowadzone przez niezwykle zdolnych tancerzy co z reszta widac na... magda najlepsze studio tańca w trójmieście! (1) Trzecie studio tańca, w którym się uczę i ostatnie :) dalej nie trzeba... A. siemanko tu odnajdziesz serce! (1) Studio tańca siemanko jest najlepszym studiem pod słońcem, wszyscy tworzymy... Dominika :)) NAJLEPSZE STUDIO ! (1) Byłam już w wielu studiach tanecznych, ale dopiero w Siemanko poczułam, że... Paula ZUMBA (1) Witam, od ponad roku z przerwą korzystam z zajęć z Zumby z Panią Magdą:)... Hania wizja i pasja (1) Serdecznie polecam tą szkołę pole dance. Instruktora Aleksandra to wcielenie... kobieta rzetelnosc i dobra atmosfera (1) Serdecznie polecam tą szkołę, ponieważ zajęcia są prowadzone bardzo rzetelnie... Ania Profesjonalizm i najlepsza atmosfera ! (1) Jak dla mnie szkoła na najwyższym poziomie z profesjonalnym podejściem i... Alicja Iga (1) Zdecydowanie polecam wszystkim, pani trenerka wymagająca ale tez wkłada w... Iga Tanio , fajni ludzie , ogólnie spoko jest !! (1) Fajna sala , świetni instruktorzy, pozytywni ludzie i atmosfera a co... Jolka fasolka spełnia moje wszelkie oczekiwania (1) Do Rock the Pole trafiłam po tym jak byłam zachwycona prowadzonymi zajeciami... Justyna Stefanowska