Serdecznie polecamy! (1) Zajęcia taneczne prowadzone przez Pana Jerzego przebiegały w niezwykle... Alicja i Jorge anina - opinia (1) Dance and Soul - sama nazwa wiele mówi:) tańcz i wyraź siebie / tańcz i... anina Polecam zajęcia Pole Dance !!! (1) Jest to moje drugie podejście do Pole Dance , jako że przeprowadziłam się do... Ewelina
Jesteśmy razem od 3 lat (1) Już trzeci rok moja córka uczy się u Pani Agnieszki, miłość do tańca nadal... Marta zumba he zumba ha... (1) Magda wkłada w to co robi tyle energii i ma taki entuzjazm, aż się chce dawać... Gosia Gorąco polecam! (1) Chodzę na zajęcia zumby prowadzone przez Panią Magdę - rewelacja! Magda jest... Ania Justyna - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Pełen profesjonalizm. Od ponad roku uczęszczam na... Justyna Choreoterapia-warsztaty (1) Zajęcia z choreoterpii prowadzone przez Magdę Langowską to praca z i nad... Urszula G. SOS dla nowożeńców (1) Bardzo polecamy przyszłym nowożeńcom, którzy podobnie jak my nie potrafią... Ewa zajęcia z Magdą najlepsze na świecie (1) Dance & Soul polecam wszystkim którzy pragną zadbać o swoje ciało :) 100 %... Ola Zdecydowanie polecam! (2) Profesjonalizm i podejście do nauki tańca jest tu na najwyższym poziomie. Na... kasia k. PIERWSZY TANIEC (1) Gorąco polecamy szkołę Wigor. Pan Jerzy prowadzi lekcje w bardzo przystępny... Agnieszka i Sławomir Polecam (1) 7 urodziny córki rewelacyjnie zorganizowane; animatorka, Pani Kasia - pełen... Art NOWA OFERTA (2) Nowa oferta na sezon 2014/2015 wyglądała zachęcająco. Drzwi otwarte, nowe... Carmen Polecam serdecznie (1) Szkołą tańca, z rodzinną, miła atmosferą. Polecam każdemu bez względy na... Maryś The best! (1) Chodziłam na zajęcia pole dance do kilku szkół, ale Esensai zdecydowanie... Madzia Wtorek - Chełm (3) Po każdych zajęciach odliczam dni i minuty do kolejnych :) Fantastyczna... MagdaM Uwielbiają ajej zajęcia wszyscy - os seniora do juniora (1) Widuję Magdę w pracy od lat. Jest fantastyczna: zaangażowana, cierpliwa,... Basia Bardzo polecamy! (1) Polecamy, polecamy, polecamy! W ciągu 8 spotkań Pan Jerzy nauczył nas... Patrycja i Leszek SUPER! (1) Jestem facetem i nie będę się za bardzo rozpisywał. Chodzę od pół roku na... Adaś