Półkolonie z Gabi szczerze polecam (1) braliśmy udział w półkoloniach "podwodny świat sponge boba". Bardzo polecam... Rina Najlepsza Instruktorka!! (1) Korzystałam z mężem z nauki tańca przygotowującego do pierwszego tańca oraz z... Eve&Michał Bardzo polecam! (1) Na zajęcia uczęszczam od jesieni i z czystym sumieniem mogę potwierdzić, że... Anonim
Rewelacyjna szkoła (1) Super miejsce ,jak dla mnie jedyne w swoim rodzaju .Mega profesjonalne... Klaudia Pasja wcielona w życie i świat od razu staje się lepszy.. (4) Szkoła Przemka Wereszczyńskiego daje możliwość zabawy amatorom... Ka Śka OPINIA (1) polecam ta szkole, zapisalam ta córke i juz tanczy od 2 lat. jest mega... Wiktoria Serdecznie Polecamy (1) Jeżeli macie mało czasu ,nogi jak z waty nie martwcie się Jest taki... PAWEŁ AGATA I DZIDZI Wyjątkowe miejsce gdzie można się zrelaksować tańcząc! (1) Witam! Uczęszczam do Salsa Kings od dłuższego czasu. Jest to miejsce, do... Wojtek Piotr - opinia (1) Zapisałem się na kurs tańca i jestem zachwycony ! Uśmiechnięte panie z... Piotr Polecam Street Dance i LA Style z Krzysztofem Płatek !!! (1) Świetny instruktor! Od wejścia widać, że taniec to jego pasja i styl życia.... dotcomka Magda - Wspaniała !!! (1) Przygotowana profesjonalnie, zajęcia z Magdą, to relaks, odprężenie, duża... Anka M. Chcesz przeżyć prawdziwą przygodę z tańcem??? Tylko tu i teraz! :) (1) Już od samego wejścia wita Cię przemiła recepcja szkoły, Te Panie są... Czerwona Dakini Szczerze nie polecam! (2) Witam, uczęszczałam do salsy przed długi czas, niestety miałam dłuższą... zawiedziona KlLUB SENIORA ORŁOWO (1) Dołączam sie do wszystkich zachwytów , które są tu wyrażane o Magdzie. Od... KRYSIA sopot uniwersytet trzeciego wieku ul. kościuszki CKU (1) Choreoterapia oraz Tańce Świata prowadzone przez Magdę Langowską dają tyle... MKK Najlepiej!!! (1) Swietna szkoła, zdecydowanie polecam. Największe plusy: -duży wybór zajęć... Piotr Najlepsza Szkołą Tańca (1) Miałam przyjemność nauki tańca w Tango jakiś czas temu. Niepowtarzalna... Gabiś Dziękuję Pani Olu (1) Intrygujące tance, ciekawe choreografie, tempo nauczania dostosowane do... Mariola Bardzo dobra szkoł (1) Tańczę tam od roku (od poziomu początkującego). Taniec standardowy i łacina.... Michał się popsuło:/ (3) ceny bardzo atrakcyjne, co trzeba przyznać. ale od kiedy nie ma dużej części... Małgorzata