Polecam każdemu kto chce zacząć przygodę z tańcem ! (1) Studio jest pełne pasji i wielkiego zamiłowania do tańca. Atmosfera w studiu... Tancerka Wzorowo (1) Jestem całkowicie usatysfakcjonowana, było profesjonalnie, klarownie,... Marta Rewelacja !!! (1) Po miesiącu nauki w Rock the Pole mogę z pewnością stwierdzić, że właśnie... Monika
Najlepsze studio tańca w Gdańsku!!! (1) Zaangażowani instruktorzy, ludzie z pasją, którą skutecznie dzielą się z... qwerty Najlepsze miejsce pod słońcem! Polecam serdecznie! (1) Super studio. Najlepsi trenerzy, dobra energia. No i na recepcji miła Pani.... Ada Spadek formy (1) Chodzilem do Salsa z partnerka prze kilka lat. MIalem ostanio prawie dwu... Krzysiek Weronika - opinia (1) Lekcje dla narzeczonych - pierwszy taniec Szczerze polecamy lekcje u pana... Weronika kocham! (1) Nigdy nie pomyślałam, że pole dance zaledwie w kilka treningów stanie się... Asia znakomicie (1) Chodzę do szkoły So Salsa na zajęcia salsy. Polecam wszystkim. Świetny... Aneta Nasz pierwszy taniec - szczerze polecamy (1) Wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie, a nasze uwagi i sugestie co do... Magda i Bartek Awesome !!! (1) Awesome Instructors! Awesome Receptionists! Awesome atmosphere! Awesome Warto na nich postawić (1) Po prostu świetna szkoła tańca, ruchu i gracji! Miło, z uśmiechem, na luzie i... Nowa uczestniczka ocena studia tańca TOP-Dance (1) Studio prowadzone przez rewelacyjną kadrę, zajęcia świetnie zorganizowane i... Jowita Nie znajdziecie lepszej Szkoły Tańca :) (1) Nauka tańca z Panem Jerzym to naprawdę sama przyjemność. W ciągu kilku... Natalia i Paweł Marku- ogromnie dziękujemy (1) przygotowując się do wesela i naszego pierwszego tańca rozpoczęliśmy... Daria i Tomek Godna polecenia szkoła tańca (1) Bardzo przyjazna kursantom profesjonalna szkoła. Nikt nie jest tu traktowany... Arek opinia o szkole tańca Top Dance w Gdańsku (1) Cudowna atmosfera, cudowni ludzie, cudowny klimat:))) Polecam, polecam i... Viola szczerze polecam! (1) Do TD trafiłam niedawno ale uczestniczyłam już w kilku różnych zajęciach i za... melane Wszystko gra :) (1) Fajne kursy, tani karnet i bardzo sympatyczni ludzie. Co tu się rozpisywać -... Alex Pierwszy taniec (1) Bardzo gorąco polecamy zarówno szkołę TOP dance a przede wszystkim Pana... Dagmara i Piotr