Rewelacja (1) Zajęcia ze współczesnego po prostu super! Wcześniej jeździłam specjalnie do... Ania Klimat mega (1) Najbardziej klimatyczna szkoła jaką widziałem, przy czym poziom zajęc super... Jacek Polecamy :) (1) Gorąco polecamy szkołę tańca smile i naszą wspaniałą trenerkę Paulinę :)... Natalia
Polecam (1) Chodzimy z narzeczoną od lutego na salse. Fajne zajęcia, taka odskocznia po... Arek Paulina jest najlepsza na świecie! (1) Paulina ! Jesteś debeściara ! Dzięki za wspaniałe przygotowanie, poświęcony... Natalia & Krzysztof Super :) (1) Zdecydowanie polecam! Super zajęcia, całkiem tani karnet. Może lokalizacja... Ania Dwa kursy już za nami (1) Serdecznie polecamy z narzeczoną, zarówno kurs S.O.S dla nowożeńców jak i... Witek opinia (1) Studio dysponuje znakomitą kadrą. Propozycja studia skierowana jest wyłącznie... Elżbieta Warsztaty taneczne w Szarlocie (1) Razem ze Studiem Tańca Top Dance byłam na tygodniowych warsztatach w... Alicja Wyjazd Seniorów do Szarloty (2) Wyjazd taneczno-rekreacyjny Seniorów do Szarloty, był to strzał w... Jola sos przed ślubem (1) Szkoła naprawdę godna polecenia. Oboje z narzeczonym nie mieliśmy tzw. drygu... Aaa najlepsza szkoła w Trójmieście. (1) Ta szkoła jest najlepsza w Trójmieście, mogę śmiało to powiedzieć, bo swoich... K.K. super! (1) Ciekawie prowadzone zajęcia, rozwój i świetna zabawa w jednym :) Ceny bardzo... xyz ok (1) zajęcia super, ale podłoga brudna :( xyz Taniec weselny (1) Nic nowego nie napiszemy - Paulina jest rewelacyjną trenerką. Mnóstwo śmiechu... Ola i Zbyszek Polecam (3) Gorąco polecam szkołę tańca Smile! Paulina to świetna trenerka, która umie... Luiza Zajęcia SOS i pierwszy taniec. (1) Przed ślubem zdecydowaliśmy się na zajęcia SOS i w ogóle tego nie żałujemy.... Magdalena i Mateusz Szczerze polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić naukę tańca prowadzoną przez Paulinę. Wraz z... Mateusz Podziękowanie (1) Wspaniała impreza. Wielkie zaangażowanie Organizatorów. Przed imprezą byłem... Tadeusz NIe mogło być lepiej.. (1) Ja i taniec? Kto by pomyślał.. Jednak nieubłagalnie zbliżał się ślub, na... Patryk