Szkola tanca z tradycjami (3) A nie ma swojego stalego miejsca na mapie ...nazwa z sopotu zarejestrowany w... Jon Praca w CTS (2) Nie polecam pracy w Centrum Tańca Szczepan - nieciekawe warunki zatrudnienia dośka Super (1) Super, że DF wróciło po wakacjach. Bez Was zima byłaby trudniejsza do... Olcia
Polecam :) (1) Z czystym sumieniem polecam zajęcia prowadzone przez Step by Step. Wysoki... Mała Naprawdę super :) (1) Główne chodzę na DH więc mogę z czystym sumieniem polecić. Także współczesny... Marysia Rewelacyjna pani justyna recepcja na 6 (1) Rewelacyjna pani w państwa recepcji tylko pozazdrościć byłam w czwartek na... LEMAN Kurs Latino Solo (1) Super atmosfera przedewszystkim:)instruktorka Pani Ola mega sympatyczna... Aneta Super atmosfera (1) Bardzo polecam to miejsce, naprawdę potrafią nauczyć tańczyć osoby które... Marek Bardzo polecam (1) Blisko z biura mam więc jestem często. Zajęcia różnorodne i ciekawe - zawsze... Marta Szczerze polecamy! :) (1) Miła atmosfera, profesjonalizm, świetne efekty! Dziękujemy Paula! :) Sylwia i... Panna Młoda Raj na ziemi (1) Miejsce w którym czuje, że życie ma sens! Charyzmatyczni, przebojowi,... Kerolajna Zka świetna szkoła (1) polecam, jak dla mnie najlepsza szkoła tańca w okolicy kamil Obóz taneczny- Suchedniów lipiec 2017 r. (1) W niedzielę wróciłam z fantastycznego obozu tanecznego w Suchedniowie. W... Aleksandra Śmiałkowska Ocena warsztatów tanecznych (1) Było "NAJ" pod każdym względem! Najlepsze, najbardziej zaskakujące,... Marzena Każdy czuje się wyjątkowo w Top Dance!!! (1) Zajęcia prowadzone w studio TOP DANCE są w sposób wyjątkowy. Oprócz... Beata Polecam!wakacyjny obóz taneczny w msc. Suchedniow (1) Gorąco polecam, swietny pomysł na urlop. Bardzo rodzinna atmosfera. Ania i... Dorota szczytno . (1) Świetna i profesjonalna organizacja. Gorąco polecam. Bardzo rodzinna... Marzena Gdansk Jedno z najlepszych miejsc w 3miescie (1) Miałam okazję uczęszczać do różnych szkół zarówno w gdańsku jak i Gdyni i... Marika Miejsce z klimatem (1) Fantastyczne miejsce, domowa atmosfera, szeroki wybór zajęć i profesjonalna... Ann miejsce pełne pasji (1) Fantastyczne miejsce, które polecam każdemu! Sama uczęszczam tutaj od... Ania