Jak najbardziej polecam (1) Kobietom niezależnym, o silnym charakterze, rozpychające się na scieżce zycia... Król Julian GORĄCO POLECAM (1) Super szkoła, nauczycielka jest profesjonalistką, zależy jej żeby nauczyć i... uczennica Gorąco polecam! Taneczna przygoda w undergroundowym klimacie :] (1) Z własnego doświadczenia i obserwacji znajomych osób, które zaczęły naukę w... AsiaA
Gorąco polecam! (1) Bardzo gorąco polecam studio DSK dla wszystkich. Poziom nauczania na... Pawełek DSK (1) Do studia Da Soul Kids uczęszczam od samego początku i nie zmieniłabym go na... Agaa da soul kids (1) Bardzo pozytywna energia, klimat i przede wszystkim najlepsi nauczyciele.... qla bardzo fajnie ale te ceny! o zgrozo (3) Jedyne moje zastrzeżenia to tylko i wyłącznie wysokie ceny.... Ale jakos te... ania Tylko Isis (1) Isis to moje trzecie doświadczenia z tańcem brzucha i szczerze mówiąc... Mariahtigress Cudownie :) (1) Jak na razie chodzę tylko na zumbę, ale w planach mam jeszcze inne zajęcia :)... bosiaq znakomite warunki, sympatyczna atmosfera, skuteczna nauka.... (1) Jestem bardzo zadowolona mogąc uczestniczyć w zajęciach dla.... "tancerzy w... senior-ita Żenada (1) Skusiły nas dobre opinie na trojmiasto o tej szkole - ale chyba sam... niezadowolony Zapiszcie się a nie będziecie żałować !! Rewelacja !! (1) Co prawda od niedawna uczestniczę w zajęciach wraz z chłopakiem na kurs tańca... Balbina Super Szkoła Tańca !!!!! (2) Taniec zawsze był dla mnie czymś wyjątkowym ale dopiero przy Panu Jerzym... Zadowolona swietnie. (1) bardo polecam !! chodze od paru miesiecy i jest swiatnie. Tancze hip hop i... ; )) . Polecam! (1) Przygodę z tańcem zaczęłam ponad 2 lata temu. Zaczęłam od szkoły "Pod... gdańszczanka świetny klimat (1) Moim zdaniem kurs jest prowadzony na bardzo wysokim poziomie, mam porównanie... keks NIEPROFESJONALIZM (1) Trener - za dużo mówi, za mało pokazuje. Zamiast opowieści o tańcu wolałbym... Nieistotny bardzo fajne miejsce (2) na zajęcia uczęszczam od paru miesięcy i bardzo sobie chwalę. Położenie... aaa warunki śwetne, reszta gorsza (1) rzeczywiście warynki są chyba naj;epsze w trójmieście, niestety ani nowych... senior NAJLEPSZE STUDIO TAŃCA ! (1) przed smu chodziłam do dwóch innych szkół tańca, które były zdecydowanie dużo... ja : >