Straszna ściema i brzydkie praktyki właścicieli (2) W zasadzie to nie pisuję opinii na takich portalach, ale bardzo nie lubię jak... JM :D (1) zajęcia są super. wycisk niesamowity ale opłaca się w 100% :)) polecam !... karo ;)) SUPER !!! (1) Zajęcia są superowe, serdecznie polecam ! Zajęcia głównie dla osób... Wiki (żółta bluzka)
Najlepsza szkoła tańca w 3mieście!!!!!! (1) Chodzę do Enzymu już kilka lat i jestem mega zadowolona!!! Atmosfera jest... Magda Zaje !!. (1) Polecam, bardzo polecam SMU. To najlepsze studio w 3mieście! Instruktorzy... Niki ;d GORĄCO POLECAM !! (1) Korzystam z usług szkoły od ponad roku ..... Od wejścia do studia na twarzach... E.D. Top dance zniżka (1) A czy widzieliście że na stronie zakupów grupowych jest zniżka na kurs tańca... marayara opinia (1) W studiu pojawiłam się po raz pierwszy ponad rok temu i do dzisiaj nie... Patrycja rewelacyjna szkoła ! rewelacyjni nauczyciele (1) musiałem wybrać jakiś mój status podczas pisania oceny, ale tak naprawdę nie... Stary Pryk Nix - opinia (2) Najlepsze undergroundowe studio tańca w trójmieście i nie tylko. Jeśli... Nix Beznadziejna obsługa klienta (1) Szkoła rezprezentuje wysoki poziom nauczania, instruktorzy są zaangażowani,... Gosia Naprawdę warto! (1) Korzystam z tych zajęć od września zeszłego roku. Nie zawiodłam się ani razu.... Melisa opinia Agi (1) zgadzam się z przedmówcą - studio i zajęcia ze świetnymi instruktorami... aga MCV - opinia (1) Poziom nauczania na najwyższym poziomie, ciekawe i urozmaicane zajęcia,... MCV Jest za***ie (2) odpowiedź na poprzedni koment: Po 1. Jeśli chodzi o atmosfere to jest... ld Trener mnie olal! (1) zaczynalam zajecia w sezonie letnim, na poczatku bylo super, bo duzo ludzi,... sloneczko88 Jak najbardziej na + (1) Zacząłem swoją naukę u Meksa pod koniec 2009r. Po krótkim czasie 1h tyg mi... Pinio Szczerze polecam (1) konkretny bboying konkretny nauczyciel konkretne zajęcia, to nie jest kolejna... Michał Szkoła hip-hopu... (1) Po niespełna PIĘCIU latach nauki u Meksa, spokojnie mogę powiedzieć, że... Gee Mario walc dla pary młodej (1) Znaleźliśmy ogłoszenie w internecie. Pierwsze wrażenie było niezbyt... Ania i Adam