Dawka dobrego tańca (1) Ocena ogólna mówi sama za siebie,jednakże dla nie zdecydowanych powiem coś... Magda,Psychodela polecam (1) gdy szedłem pierwszy raz na zajęcia, stres był ogromny, nie umiałem... Przemek Polecam kazdemu (1) Fajne zajecia, mila atmosfera i ciekawe zajecia. POLECAM kazdemu 9-12-16 czy... Tomek
swietna szkola (1) Jestesmy bardzo zadowoleni z pani instruktorki. pelna wyrozumialosci i... basia i lukasz Nie polecam, chyba że ktoś chce stracić czas i pieniądze. (6) Na początku obecnego roku zakupiłam u pana Macieja Ł. karnet na zajęcia w... Hania majka - opinia (1) Krotko- PROFESJONALIZM!! majka Godne polecenia! (1) We wtorek zaczynamy (a w zasadzie moja córka) po wakacjach lekcje baletu i... S i U Świetna szkoła!!! (1) Wysoki poziom nauczania, motywacja do treningów, dwie sale z lustrami. Miła... Andżelika Na prawdę miło i przyjemnie:) (1) Chodzę na te zajęcia już całe wakacje i bardzo mi się podoba. Zajęcia w... jola urodziny mojej córki (1) Po kilku latach wyprawiania urodzin mojej córki na różnych placach zabaw... Beata polecam (1) Nigdzie nie ma tak dobrych trenerów jak na enzymie.Zdecydowanie najlepsza... ZAJma instruktorka na 6, recepcjonistka na 0 (1) Praktycznie każda szkoła tańca w Trójmieście oferuje pierwszą lekcję darmową,... Karolina stanowczo polecam! (1) jestem bardzo zadowolona z Dance Fusion - chodzę na flamenco oraz zumbę,... xxx opinia (1) orginalny sposob prowadzenia zajec wysokie zainteresowanie osoba nauczana... kris godzina zajęć = najlepsza godzina w tygodniu (1) Postanowiłam napisać komentarz, ponieważ osobom niezdecydowanym może to pomóc... Zachwycona ŚWIETNY NAUCZYCIEL TAŃCA (2) Rewelacyjne indywidualne lekcje tańca. Przede wszystkim atmosfera jest luźna... Asia i Paweł Dzień bez Dance Fusion to dzień stracony (1) Chodzę do tej szkoły już prawie od roku, trafiłam do niej ponieważ spodobała... Justyna POLECAM ROZNYM osobom-wiele mozliwosci,duzo tolerancji-nauka/zabawa/relax (1) szkola dobra dla aktywnych ludzi, zyczliwych dla siebie i dla innych.mili... VIOLA Polecam (1) Skorzystaliśmy z kilku lekcji przed samym weselem, bo nie umieliśmy ze sobą... Luiza Super! (1) Przesympatyczna instruktorka, świetny klimat, zajęcia w małych grupach.... SOK