REWELACYJNA SZKOłA TAńCA (1) Chodzę na zajęcia salsy w parach i jestem bardzo miło zaskoczona atmosferą... Kasia Rezygnacja z klientów (3) Przez ostatnie 3 miesiące uczęszczałam na zajęcia latino solo z... Zawiedziona To nie szkoła, to parodia szkoły raczej (1) Byłam, widziałam...Szok. Jest Pan Darek, który jeśli kiedyś umiał tańczyć to... Martusia
DLA NIEPEWNYCH (1) Na salsę chodzili moi znajomi i mnie też namawiali. Na początku nie byłam... Majka Wszystko najlepszej jakości. (1) Pełen profesjonalizm, obiekt na europejskim poziomie, przestronne,gustowne,... Ewa Pan Kaminski :) Podziwiam i dziekuje za lata nauki !!! (1) Pan Jurek jest wspanialym nauczycielem ,przekazuje nam cos wspanialego !!!!... Alina Super klimat! (1) Naprawdę polecam naukę w tym klubie tańca. Z początku sceptycznie... marko super (2) ekstra szkoła fajna prowadząca polecam wszystkim kat NIE POLECAM!!! (1) Uważam, że osoby, które wypowiadają się powyżej nie wiedzą co mówią, są na... ktos suuuper (1) Bardzo gorąco polecam, super instruktorki, bardzo profesjonalne i przemiłe.... ela Fantastyczne zajecia! (1) Gorąco polecam wszystkim zajecia przy ul. Kaprow. Bardzo dobry dojazd,... Ewuszysko Świetna zabawa (1) Chodzę na kurs tańca towarzyskiego w Gdańsku już drugi rok. Uwielbiam zajęcia... zadowolona kursantka POLECAM w każdym wieku (1) Super instruktorka i super atmosfera. Odpowiadają mi zajęcia w małych grupach... Jola polecam (1) Wszystko na plus poza salą. Moim zdaniem, na kursie tańca powinna być sala z... Krzysztof MEGA SUPER :)) (1) Naprawde godna polecenia szkoła nauki tańca ! Uwielbiam tam chodzić i... Agata Małecka rewelacyjna szkoła :) (1) Szczerze polecam naukę w szkole tańca brzucha ISIS, zajęcia zarówno grupowe... Malajna Merengue Solo - rewelacja (1) Muszę pochwalić nową sekcję Merengue Solo w Dance Avenue - rewelacja !!!!!... MD Kursantka - opinia (2) chodzę do DF 2 raz w tygodniu, zajęcia są super, instruktorzy też, ale jest... Kursantka PAN S.TO PORAŻKA TEJ SZKOŁY (1) W LIPCU RAZEM Z NAŻYCZONYM ZAPISALIŚMY SIĘ NA KURS DLA NOWOŻEŃCÓW PROWADZONY... FARMACEUTKA jesteśmy ZA. (1) nigdy nie byłyśmy zadowolone z oferowanych mi zajęć tanecznych, ale zajęcia... alex i maria