Super! (1) Przesympatyczna instruktorka, świetny klimat, zajęcia w małych grupach.... SOK super!! (1) Polecam wszystkim kobietom, które chcą zrobić coś dla siebie. Zajęcia są... Gosia W Dance Fusion dobrze się czują i mali i duzi (1) A tak na serio to jestem zachwycona tą szkołą. Poleciła mi ją Pani Ela, która... monianna
Bardzo dobra szkola (1) Wg mnie maja bardzo ciekawa ofertę, zajęcia są prowadzone bardzo... zadowolona Nigdzie lepszej nie znajdziecie!!! (1) Każdy, kto oczekuje intensywnych, pełnych energii zajęć oraz świetnych... krabik oby tak dalej (1) Moje dziecko z uśmiechem chodzi na zajęcia baletowe do Pasji.To jest dla mnie... E. Rewelacyjni Instruktorzy (1) Polecamy wszystkim narzeczonym kurs "SOS przed ślubem"! Zajęcia prowadzone... Beata i Michał Bywało lepiej : ( (2) Ze szkołą Pasja mam doczynienia od września 2009 i wtedy było całkiem fajnie.... zawiedziona Super (1) Naprawdę polecam.Jest tyle styli,że naprwdę jest w czym wybierać.Instruktorzy... takajedna Super Pozytywna Energia (1) Do szkoły DanceFusion zapisałam się z polecenia koleżanki, a także z powodu... Asia Bardzo polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Dzięki odpowiedniej ilości osób w... Mateusz korzystałam do czasu... (2) Szkoła dobra dla amatorów i entuzjastów długiej nauki tańca. Wprawdzie... Zawiedziona Dla mnie rewelacja! (1) Ja właśnie zaczęłam, ale jestem zachwycona. Nie jestem wybitnym uczniem, ale... Karina Miejsce godne polecenia... (1) Tak jak w tytule, nie jestem profesjonalistką, ani ja ani mój mąż, ale to... Ania Naprawdę super. :] (1) Uważam, że Enzym jest świetną szkołą tańca! Wg mnie poziom jest wysoki,... Koleżanka DulCe. x) ENZYM JEST THE BEAT . ! ! ! ! ! (1) Jestem w Eznymie od 7 miesięcy . jest supeeer .!!! jest wspaniałe towarzystwo... Darka ^^ REWELACJA!!! (1) No cóż taniec zawsze był dla mnie czymś co wydawało mi się nie do... Olga super (1) Od 3 tygodni chodzę na Salsę Solo dla Pań, a za dwa tygodnie zaczynam kurs z... Karolina dla każdego coś miłego :) (1) Sadziłam że lepiej być nie może...a jednak.. od czasu jak szkoła przeniosła... uzależniona uczennica ;) Lekcje dla nowożeńców (1) Pomimo niechęci mojego narzeczonego (już męża) skorzystaliśmy z lekcji tańca... Monika