Szkoła tańca -szkółką...ale tylko z nazwy (2) Czwartego dnia próby dodzwonienia ,p.B. raczyła odebrać.Pieniądze zapłaciłam... Justyna Rewelka! (2) mila atmosfera, wspaniali instruktorzy ktorych umiejetnosci mozna podziwiac... max Wszystko super (1) wszystkie zajęcia bardzo profesjonalnie prowadzone i dobrze przygotowane.... piere
Najlepsze!:) (1) Na prawdę szczerze polecam wszystkim lekcje tańca z Natalia!!:) Są one bardzo... OLO :) Super! (1) Naprawdę świetne zajęcia, warto! Super prowadząca, każdy może nauczyć się... Misia Jestem bardzo zadowolona! (1) Od razu widać, że prowadząca - Natalia Wojdak - jest profesjonalną tancerką,... Katarzyna Bardzo ładnie, przyjemnie i sympatycznie :-) (1) Bardzo ładna szkoła, w której panuje bardzo sympatyczna atmosfera :) Już... A. naprawde warto (1) Na zajęciach byłam pierwszy raz i przyznam że byłam bardzo zadowolona,bardzo... Ala super zajęcia. (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęc. Pani Natalia stwarza super atmosfere. Jest... maja :) (1) Oceny mowia za siebie. G Trener Natalia Wojdak Latino Solo (1) Witam serdecznie wszystkich, którzy zainteresowali się stroną dream dance.... M.S CZAR! (1) "W tangu nie ma błędów w porównaniu z życiem. Prostota. Ona czyni tango tak... stFAN Klub Tańca Perfect (2) Poziom nauczania bardzo wysoki: Klub jest na wysokim poziomie nauczania... Mimi Cudownie! (1) Zdecydowałam się na tę szkołę z powodu bliskiej lokalizacji - mieszkam na... Joanna La Pasion (1) Klub jest godny polecenia, uczęszczam na zajęcia od jakiegoś czasu i jestem... Ja Polecam wszystkim (1) Zdecydowanie najlepszy kurs tańca w Trójmieście. Świetny i przemiły... uzależniona już kursantka Renata - opinia (1) jak w powyższych komentarzach - świetna sala, atmosfera, parking, etc. A dla... Renata Bałwanek ; D - opinia (1) R E W E L A C J A !!! POLECAM WSZYSTKIM !! Zajęcia prowadzone profesjonalnie... Bałwanek ; D Naprawdę warto (2) Kusi nie tylko cena, ale i poziom zajęć. instruktorzy mega mili, pozytywni i... Olga SUPER STUDIO TAŃCA I SUPER PROWADZĄCY!!! (2) Na zajęcia lady latino przyszłam z koleżanką i tak już zostało... Chodzę... Mariola