Gorąco polecam :D (2) Najlepsza szkoła tańca, świetna, profesjonalna i przemiła kadra :). kaśśś POLECAM REWELACJA !!! (1) Miła atmosfera, kompetentny i sympatyczny prowadzący, możliwość skorzystania... P :) (1) szkół tańca do wyboru do koloru... A jednak taka atmosfera i instruktorka... Luiza
polecam wszystkim (1) na zajęcia przychodzę od lutego, na początku byłam dość sceptycznie... Magda :) (2) Miałam okazję oglądać te sympatyczne dziewczyny na FROGu, ładnie tańczą i... Kasia J. bart - opinia (2) Po raz pierwszy w życiu widziałem zespół Mandragora na występie towarzyszącym... bart Tango i rama (1) Wiemy już na pewno, że można nauczyć się tańczyć ale warunek jest jeden - jak... Aga i Rafek Koko - opinia (1) Od pół roku chodzę na taniec towarzyski do tej szkoły, lekcje są bardzo... Koko Gorąco polecam (1) W ciągu kilku lekcji Robert był w stanie nauczyć nas tańczyć walca tak, że... Kasia Taniec Towarzyski (1) Od niedawna chodzimy na taniec towarzyski do Dance Vision. Zajęcia prowadzi... Magda i Michał Robert-jakosc i mila atmosfera (1) sprawdzony, sympatyczny, SKUTECZNY!!!!!!!!!!!!!! jezeli myslisz, ze taniec... Paulina i Dawid Nasz pierwszy taniec (2) Witam serdecznie! Miałam przyjemność korzystania z Państwa... Monika Laski (1) Jest tam dużo ładnych i miłych niewiast stanu wolnego ? Facet mieszane uczucia... (1) skoro tak wszyscy peany wznoszą (bardzo podejrzane swoją drogą ;) ) to trochę... P. Najzdrowsze uzależnienie (2) Zdecydowanie polecam!! Wspaniała atmosfera, ludzie... no i przede wszystkim... Ela zajęcia z Sebastianem (1) Po skorzystaniu z oferty Dni Otwartych zdecydowałam się zapisać na zajęcia z... Becia ROBERT THE BEST (1) Profesjonalista i zawodowiec w każdym calu. Nauczy tańca każdego kto chce się... ANIA Warto tańczyć (1) Warto tańczyć w takim klubie. Podziwiam umiejętności trenera do przekazania... M Rewelacja (1) SWAY to przede wszystkim nowoczesna szkola tanca! Zapewniona wspaniala... Jan DLA WSZYSTKICH, DLA KTÓRYCH TANIEC JEST PRAWDZIWA PASJĄ!!! (1) Tyle szkół w trójmieście, jest w czym wybierać, jednak ja wybrałam właśnie tę... Szklanka wody