Polecam (1) Dla mnie Nr1 w Polsce. Zachwycona jestem ich stroną internetową i jakością... Ana Cudowne miejsce! (1) Jestem zachwycona tym miejscem. Ogromna sala i profesjonalni trenerzy... kochająca taniec REWELACJA!!! (1) Szukałam tańca, który spożytkuje moją energię - znalazłam w elduende -... Zulinka
jak najbardziej polecamy!!! (1) Gorąco polecam instruktorkę p.Olę - nauka indywidualna była czysta... Edyta i Adam nie polecam, przynajmniej teraz (1) mila atmosfera, duzo chaosu i zamieszania,instrukcje niezrozumiale,... ania Kurs dla ludzi z poczuciem humoru :))) (2) Jestem bardzo zaskoczona opiniami poniżej. Przyznam szczerze, że jakoś nigdy... Monikaaa Hmmm... Może i my dorzucimy parę słów. ATL znaleźliśmy surfując po necie. (2) Podczas rozmowy telefonicznej Maciek sprawiał bardzo miłe wrażenie i udzielał... Ewelina i Jacek luki - opinia (1) jest super, pani instruktorka bardzo miła i poprawia wszystkie nasz błędy:) luki Widzę, że się nie myliliśmy... (2) Widzę, że Pani Natalia napisałą całą prawdę o tej "szkole". Skoro tak to... Henryk Szkoła tańca nie dla wszystkich! (2) Nie polecam dla osób, które nie przepadają za niewybrednymi żartami na swój... Natalia Polecam (1) Szczerze polecam Dance Avenue. Niesprawiedliwe i naciagane sa opinie, ze jest... Robert Cudowni Instruktorzy! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem! Energia z jaką Instruktorzy prowadzą zajęcia... Chlopak "Tancerka" (1) Jako początkująca "tancerka" trochę ponad 30 -tkę postanowiłam rozpocząć... Zachwycona Polecam! (1) Chodzę na kurs tańca i bardzo mi się podoba. Mam świetnego trenera, który w... trenująca ;) Szkoła super, ale... (1) Szkoła prowadzona na wysokim poziomie. Instruktorzy, miejsce, wyposażenie bez... Monika super szkoła, super trenerzy :) (2) Contra to szkoła dla każdego! Dla tych, którzy chcą się nauczyć tańca... Aga profesjonalne studio kreacji tańca (2) bardzo fajna atmosfera. na treningach woda znika w mig bo taki profesjonalny... Szymon :) Wspaniała Atmosfera (1) Uważam, że szkoła posiada wspaniałych instruktorów i poziom nauczania jest... pawel21 Nic szczególnego (1) Po pierwsze: czemu nie ma w tej szkole podziału na początkujących i średnio... Idaly SUPER! (1) Pierwsze co mnie urzekło w tej szkole, to po prostu rodzinna, miła i... Spring