L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Najlepsza szkoła w Trojmiescie (1) Dzięki L-ce udało mi się zdać egzamin państwowy w całości za pierwszym razem.... marcin olesiak Szybka i skuteczna nauka jazdy (1) Zdalem egzamin w PORDzie za pierwszym podejsciem bez wiekszego stresu. Moim... Mariusz Tomaszewski Polecam (1) Wszystkim polecam,super szkoła mile Panie w biurze. Bardzo polecam Panią... Andzelika
Polecam. :) (1) 1 marca kurs zaczety, skonczony w polowie kwietnia. Na egzaminy trzeba bylo... Agata 10/10 (1) Bardzo polecam, profesjonalna szkoła, bardzo przystępna cena i przede... Zofia Gorąco polecam (1) Bardzo dobra szkoła. Zdałam za pierwszym razem. Szczególnie polecam pana... Zofia komor Anna - opinia (1) Zapisałam się w grudniu na kurs a już w kwietniu stałam się posiadaczem prawa... Anna Najlepsza szkoła jazdy (1) Moim zdaniem bardzo dobra i profesjonalna szkoła jazdy, a w dodatku... Paweł ZDECYDOWANIE POLECAM ! (1) Polecam szkołę jazdy L-ka :-) i Kubę , który doskonale przygotowuje do... Oli Polecam !!! (1) Bardzo dobra szkoła....panie w biurze bardzo miłe, wysoki poziom nauczania... M.M. Wielkie dzięki! (1) Dziś zdałem egzamin za 1 razem! Serdecznie polecam L-ke wszystkim, którzy nie... Dominik Ruta Polecam instruktora (1) Serdecznie polecam zapisać się na jazdy do Michala Ozgi, przyjazna atmosfera... Marcin Profesjonaliści (1) Namiary na szkółke otrzymałem od koleżanki która była kursantką szefa Jakuba.... Grzegorz G. Bardzo polecam intruktora Michała Ożge (1) Michał Ożga bardzo dobrze przygotowuję do egzaminu praktycznego, jest... Krzysiu L-ka (1) Bardzo polecam instruktora Michała Ożgę, dzięki któremu zdałem za pierwszym... Krzysiek L-ka (1) Bardzo Polecam instruktora Michała Ożge ,świetne podejście do kursanta,... Basia Naprawde warto! (1) Po 11 latach przerwy od ostatniego nieudanego egzaminu, zaczelem czytac... DEWUUUU Polecam, bardzo dobra szkoła!!! (1) Zdałem za pierwszym razem. Michał Ozga - instruktor godny polecenia! Artur NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY NA ŚWIECIE!!! (1) Polecam wszystkim!!! Najlepsza szkoła jazdy na świecie! Dziekuje całemu... Oliwia Mistrzostwo świata! (1) Egzamin teoretyczny za pierwszym razem a praktyczny za drugim! Rzetelnie... Kami