L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Super ośrodek (1) Super przygotowanie i zawsze pozytywna atmosfera, prawko zdane za pierwszym,... Julia Polecam (1) Dzięki wam zdałem egzamin praktyczny bez problemu :) Polecam! W szczególności... Szymon Polecam !! (1) Świetna szkoła rzetelnie przygotowująca do egzaminu zarówno teoretycznego jak... Asia
ZDANE ZA PIERWSZYM RAZEM! (1) Serdecznie polecam! Najlepsza instruktorka Pani Justyna! Pełen... Jankowska Magdalena Pełen profesjonalizm (1) Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy OSK L-ka. Kurs prawa jazdy rozpocząłem... Karol Mariusz (1) Egzamin zdałem za drugim razem ale sam byłem sobie winny. Wspaniała szkoła z... Mariusz Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Polecam, ponieważ jest to najlepsza szkoła nauki jazdy w Trójmieście.... Beata Zdane za pierwszym! (1) Praktyka z Justyną Pienczyn-Lessnau. Bardzo profesjonalne podejście, oprócz... Radek Zdane za pierwszym razem! (1) Jeździłem z Michałem Ożga. Potwierdzam wszystkie wcześniejsze pozytywne... Radek Polecam (1) Serdecznie polecam szkołę , w szczególności instruktora Michała Ożgę ,... Michał Serdecznie polecam ☺️ (1) Serdecznie polecam Pana Macieja♥️ Agata Najlepsza szkoła prawka i najlepszy instruktor (1) Serdecznie polecam szkółke. Przemiła obsługa, najlepsza cena i najwyższa... Kamil L-ka (1) Bardzo polecam instruktora Michała Ożgę. Dokupiłem u Niego dodatkowe jazdy i... Kaitai Najlepsza szkoła i najlepszy instruktor (1) Polecam serdecznie panią Justynę Pienczyn-Lessnau, która jest najlepszym... Kacper SUUPER ZDAŁAM !!!!! (1) Witam wszystkich, jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa że zdałam i tu... Beata Gałązka Dzięki :) (1) Polecam Michała Ozge , dzięki niemu zdałem za pierwszym razem egzamin .... Mateusz Njalepsza LKA (1) W trójmieście nie znajdziecie lepszej. Pomimo wieku (50+) i ogromnego stresu... Hania Egzamin zdany (1) Dokupiłam kilkanaście godz jazdy w L-ce i to był bardzo udany wybór. Dzięki... EwaEwa :) (1) Polecam szkołę super instruktorzy zwłaszcza instruktor Justyna swietna babka... Dominika najlepsza szkoła w 3miescie! (1) Zdałam za pierwszym razem i to dzięki pani Gosi. Panie w sekretariacie oraz... Alaa