L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

najlepsza szkoła prawa jazdy (11) Dzisiaj zdalam prawo jazdy- było to moje n-te podejście ale dzięki kilku... Daria Żuk Serdecznie polecam p. Mariusza (3) Drodzy kandydaci na przyszłych kierowców. Żeby za pierwszym podejściem zdać... Dominik Gorąco polecam (1) Prawko zdane za pierwszym razem. Wszystko to dzięki dobrej szkole i jednemu z... Paweł
Michal Szulc - sukces za pierwszym podejsciem (1) Świetna atmosfera podczas jazd z jednoczesnym zachowaniem profesjonalnego... Piotr Jankowicz Polecam (1) Od kiedy zacząłem jeździć z Michałem Ozga zdałem za pierwszym razem , wysoki... Wiktor Wiczling Polecam Pana Michała Szulca!! (1) Wczoraj miałam swoje pierwsze podejście do egzaminu i....zostałam tak dobrze... Julia Instruktor Michał Ozga (1) Polecam tego instruktora! Świetne przygotowanie do egzaninu! Bardzo dobre... Mateusz Pan Mariusz (1) Polecam Pana Mariusza bardzo dobrego instruktora! Duzo potrafi nauczyć jest... Mateusz Dodatkowe godziny (1) Na szkołę L-KA trafiłam przez przypadek szukając ciekawej oferty z bardzo... Gosia Polecam Pana Maćka!!! (1) Polecam Pana Maćka Zielińskiego. Bardzo dobry instruktor, który wszystko... Marcelina Bardzo polecam! (1) Polecam szkołę, a przede wszystkim instruktora Michała Ożga, który jest... Zuzanna Najlepszy instruktor Michał Ożga (1) Bardzo polecam tego instruktora . Michał przygotował mnie do egzaminu na... Rafał Polecam serdecznie. (1) Miła obsługa, super przeprowadzona teoria, przyjemna praktyka z panią Gosią,... Marcin Z całego serca polecam! (1) Szkoła jazdy na naprawdę wysokim poziomie. Część teoretyczna prowadzona była... Paulina Michał Ożga! (1) Miałam ogromną przyjemność jeździć z instruktorem Michałem Ożga, którego... Natalia Ogólnie o kursie (1) Jak najbardziej mogę polecić szkółkę, dobrze zorganizowana. Nie miałem... Filip Tomaszewski Michał Ozga (1) Super podejście do ucznia,bezstresowo i przyjemnie. Polecam wszystkim Michał Jaworski Zdecydowanie polecam! (1) Zdecydowanie polecam! Zarówno egzamin teoretyczny, jak i praktyczny zdałam za... Julia Super (1) Zdałem za pierwszym razem, jeździłem z panem Michałem Ogzą. P1999 Super szkoła!!! (1) Szczególnie polecam pana Kubę właściciela bardzo opanowany!!! ;) Janek