L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Polecam instruktora (1) Polecam instruktora Michala Ozge, swietna atmosfera na jazdach i dobre... Mariusz Kowalski Super szkoła (1) Gorąco polecam KAROLINA Polecam! (1) Szkółka naprawdę warta polecenia, oraz wspaniali instruktorzy! Pozdrawiam... Łukasz
POLECAM! (1) Moim instruktorem był Pan Maciek, wspaniały instruktor, który ma super... Paulina Polecam (1) Podziękowania dla Pani Gosi, bez ktorej nie zdałabym prawa jazdy (dokupilam u... Kasia Polecam!!! (1) Najlepsza szkoła jazdy jaką można sobie wybrać. Serdecznie polecam... Dorota Polecam (1) Szkoła dobrze przygotowująca do życia i egzaminu. Ja jeździłam z Panią... Natalia Polecam Z całego serca (1) Polecam szkółkę rewelacyjne Panie w biurze jak i instruktor Mateusz dzieki... Paulina Polecam!! (1) Jestem bardzo zadowolona, instruktorzy bardzo mili, obsługa również. Kurs... Marta Polecam szkołę oraz instruktora, pana Michała Szulca (1) Wynik pozytywny przy pierwszym podejściu, dziękuje i pozdrawiam :) Łukasz Polecam (1) Cena zadowalająca, Pani Gosia super! Patrycja Polecam Michała Szulca!!! - zdane za pierwszym (1) Serdecznie polecam każdemu instruktora Michała Szulca. Dzięki jego... Kamil Necel INSTRUKTORZY TO ELITA (2) Bardzo wysoki poziom nauczania "pod egzamin" i mocny akcent na bezpieczeństwo... Wojciech F Zdane 30.03 za pierwszym razem! (1) Polecam z całego serca szkółkę i PRZEDE WSZYSTKIM instruktora Pana Maćka... Natalia M POLECAM. INSTRUKTOR MICHAŁ OZGA (1) Gorąco polecam tego instruktora !!! Świetne przygotowanie do egzaminu. Po... Michał Jórkowski Sukces za pierwszym razem (2) Jacek Chrabąszczewski przekazuje i wyjaśnia wszystko, co ważne na drodze i... Michał Zdane za pierwszym razem (1) Polecam szkole. Mozna zrobic kurs w wygodny sposob np poprzez e-learning.... Marcin L-ka (1) Jestem zadowolony z przygotowania mnie do egzaminu i poruszania się w ruchu... Michał Najlepsza szkoła jazdy! (1) Polecam naukę jazdy L-ka. Po 10 latach przerwy egzamin zdany za drugim razem.... Magdalena Polecam p. Jacka Chrabąszczewskiego (1) Polecam super instruktora jakim jest pan Jacek Chrabąszczewski. Potrafi... Paweł