L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Szybko miło i skutecznie. (1) Sympatyczni ludzie , kontakt z biurem jak i z instruktorem bezproblemowy .... Sebastian Michał Ożga (1) Witam jeździłam z instruktorem panem Michałem Ożgą i serdecznie polecam tego... Beata Polecam!!! (1) Serdecznie polecam cała szkołę jazdy L-KA. Bardzo dobre podejście do osoby,... Hubert B.
Bardzo Polecam (1) Bardzo polecam powyższą szkółkę, jeździłem z panem Michałem Ożgą,... Jan K Polecam (1) Polecam szkołę i instruktora Michała Ożgę - 30 godzin jazdy poszło sprawnie i... Michał polecam (1) Świetna atmosfera, genialny instruktor Ireneusz Bojarczuk. Polecam! Karol Super (1) Chodzę na kurs prawa jazdy do l ka i uważam że są bardzo profesjonalna kadra... Daniel Gorąco Polecam (1) Polecam szkołe l-ka a przed wszystkim instruktora ireneusza bojarczuk za... Bartek.T Łatwo zdane (2) Świetni instruktorzy, uczą kierowania pojazdem i zachowań kierowcy do... Damian Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam tę szkołę. Wcześniej korzystałam z jazd doszkalające innej... Helena Gorąco polecam! (1) Super wykłady, można się dużo dowiedzieć. Na jazdy polecam instruktora... Jacek Polecam ! (1) Polecam Szkołę Jazdy a przede wszystkim instruktora Jacka. Bardzo dobrze... Daria Polecam !!!! (1) Wszystkim gorąco polecam L-ka, szczególnie instruktora pana Krzysztofa- super... Angela Polecam !! zdane za pierwszym razem (1) Szkółka godna polecenia a w szczególności instruktorzy! Moim był Pan Maciej,... Magda M Polecam! (1) Wszystkim bardzo polecam szkółkę i instruktora Jacka. Zostałam szczegółowo... Olimpia Wielkie podziękowania ! (1) Trafilam na szczególną instruktorkę Panią Gosię Krauze, która działa... Magda Spieczonek Szkoła godna polecenia :) (1) Szkoła jest godną polecenia cierpliwa Pani Gosia nauczyła różnych trików... Patrycja Polecam (1) Bardzo polecam tą szkołę szczególnie Panią Gosie ktora jest bardzo... Magda Basia LAT 54 (1) Polecam tę szkołę jazdy A w szczególności Panią Malgosię jest to cudowna... Barbara Serdecznie polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z dodatkowych jazd z p. Irkiem. Rewelacyjnie... Daria