L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Marta - opinia (1) Prawo jazdy zdane za pierwszym. Kadra z dużą wiedzą i podejściem do... Marta mg - opinia (1) Szkoła jak szkoła, przystępne ceny oraz w miarę miła obsługa. Jednak na... mg Jakub F - opinia (1) Mogę polecić tę szkołę i Pana Macieja, egzamin teoretyczny jak i praktyczny... Jakub F
J. S. - opinia (1) Bardzo polecam instruktor P. Ewę ś. Odpowiednia osoba na odpowiednim... J. S. Michał - opinia (1) Szkolenie przebiegło spokojnie, płynnie, godziny świetnie rozłożone,... Michał Łukasz - opinia (1) Rzetelne podejście do tematu, zarówno od strony teoretycznej jak i... Łukasz Natalia - opinia (1) Krótko i na temat - jeśli chcesz zdać za pierwszym razem egzamin państwowy to... Natalia Oskar - opinia (1) Krótko i na temat- jeśli chcesz zdać za pierwszym razem i nauczyć się... Oskar Piotr Rzeszuto - opinia (1) Kurs prawa jazdy KAT A w OSK L-Ka Gdynia - Zdecydowanie nie! "Stawiamy na... Piotr Rzeszuto Martyna - opinia (1) Wykupiłam jazdy doszkalające i wiele mi dały. Pani Małgorzata to wspaniała... Martyna Emil - opinia (1) Kurs teoretyczny bardzo dobrze przygotowany. Panie w biurze bardzo pomocne i... Emil Veronika - opinia (1) Do L-ki przyszłam po 5 nie udanych egzaminów praktycznych, koleżanka poleciła... Veronika Katarzyna - opinia (1) bardzo bardzo polecam szkołę! Wykupiłam godziny doszkalający w tej szkole i... Katarzyna Michał - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę oraz P. Ireneusza. Pełen profesjonalizm Pomimo... Michał Maksymilian - opinia (1) Mam bardzo dobre wrażenia z kontaktów z obsługą, a także jazdy z... Maksymilian Marta - opinia (1) Bardzo fajna szkoła, dobrze przygotowują do egzaminu zarówno teoretycznego... Marta Sebastian - opinia (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Przystępne ceny kursów, elastyczność w... Sebastian Sandra - opinia (1) Rzetelna obsługa w sekretariacie, instruktor cierpliwy i z poczuciem humoru.... Sandra Ewa - opinia (1) Teorię robiłam w wersji on-line, więc na temat części teoretycznej się nie... Ewa Anna - opinia (1) Super szkoła, Pan Maciej instruktor, ma nieskończone pokłady cierpliwości,... Anna