L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Oliwia - opinia (1) Polecam serdecznie każdemu kto chciałby nauczyć się dobrze jeździć. Zdane... Oliwia Kateryna - opinia (1) Polecam szkołę l-ka, najlepsze ceny w mieście, a wysoko wykwalifikowani... Kateryna Bartosz Dąbrowski - opinia (1) Kurs zacząłem w lipcu 2022r a ukończyłem (egzamin państwowy) w lutym 2023r.... Bartosz Dąbrowski
Jacek P - opinia (1) Po 15 latach wystarczyło 10 godzin pod okiem Pana Ireneusza Bojarczuka żeby... Jacek P Natalia - opinia (1) Pan Krzysztof jest najlepszym nauczycielem, polecam z czystym sumieniem! Natalia Oliwia - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Pana Macieja Zielińskiego. Uczył spokojnej i... Oliwia Magdalena - opinia (1) L-ka i Pan Krzysztof zrealizowali moje marzenie o posiadaniu prawa jazdy ale... Magdalena Karol - opinia (1) L-ka i Pan Dariusz (instruktor) są świetni! Atmosfera jest przyjazna i... Karol Joanna S. - opinia (1) Egzamin na prawo jazdy zdałam za pierwszym razem i bardzo dziękuję moim... Joanna S. Adrian - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Jazdy robiłem u Pana Macieja... Adrian teresa - opinia (1) Moim zdaniem bezsprzecznie najlepsza szkoła jazdy w Gdyni. Zdałam testy za... teresa Ewa - opinia (1) Gorąco polecam. Szczególnie Pana Macieja Zielińskiego, instruktor z dużą... Ewa Mirosława - opinia (1) Szczerze polecam ! Jest to najlepsza szkoła nauki jazdy. Doskonale... Mirosława Adrian - opinia (1) Bardzo polecam instruktora pana Ireneusz Bojarczuk jest naprawdę świetnym i... Adrian Wojtek - opinia (1) Najwyższa z możliwych ocen należy się dla tej szkoły nauki jazdy jazdy.... Wojtek Alexander - opinia (1) Szkoła godna polecenia, a także jazdy pod okiem pana Zenona. Wszystko... Alexander Maja - opinia (1) Uważam, że L-ka jest zdecydowanie szkołą nauki jazdy godną polecenia. Zajęcia... Maja Damian - opinia (1) Jazda pod okiem pana instruktora Krzysztofa to pełen profesjonalizm i... Damian Julia L - opinia (1) Zdecydowanie polecam szkołę! Egzamin zdany za pierwszym razem :) Szczególne... Julia L Daria H. - opinia (1) Witam Polecam z całego serca ta szkole jazdy. Nauka obywa w bardzo przyjemnej... Daria H.