L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Pan Irek , mój instruktor świetnie... Kaja bardzo dobra szkoła (1) Jestem bardzo zadowolony. Miałem już prawo jazdy ale dawno nie jeździłem i... Tomasz Wymagający instruktor ;) (1) Do szkoły trafiłam po 4-letniej przerwie od ostatniego egzaminu praktycznego,... Kasia
Polecam! (1) Polecam szkołe jazdy, a w szczególności instruktora Michała Ożge. Po trzech... Melonixxx Polecam szkołę L-ka i Instruktora Jacka (1) Polecam szkołę L-ka! Jestem po pozytywnie zdanym egzaminie praktyczny, na... Agata Polecam Mistrza na Mistrzami - michał oźga!!! (1) Kiedyś zdawałem prawko w Bydgoszczy, ale niestety nie udało mi się zdać -... Marek Zdałam prawko :) - dziękuję Panie Irku (1) Serdeczne podziękowania dla całej szkoły jazdy, a w szczególności dla... Katarzyna Polecam (1) Wielkie podziękowania za przygotowanie do egzaminu panu Jackowi jest... Michał Świetna szkoła w przystępnej cenie (1) Cena za godzinę jazdy jest atrakcyjna, a instruktorzy w pełni profesjonalni.... Maciej Gryszkiewicz Najlepszy instruktor Michał!!!!! (1) Po ukończeniu 30h podstawowego kursu nie mogłam zdać egzaminu państwowego.... Aleksandra opinia (1) Po zdaniu teorii zostałam przydzielona do Pana Jacka. Pan Jacek przywiązuje... małpka z wybiegu W podziękowaniu dla Pana Irka (1) Po odbyciu kursu w innej szkole i ponad dwuletniej przerwie, zdecydowałam się... Paulina Klaudia - opinia (1) Super atmosfera Klaudia Polecam szkołę i instruktora Pana Jacka (1) Szkoła godna polecenia – część teoretyczna prowadzona jest przez bardzo... Iza Michał Ozga Najlepszy Instruktor na całym pomozu!!!!! (1) Polecam wszystkim Pana Michała Ozge jako instruktora nauki jazdy... Jest... Piotr Gałan Świetny instruktor p.Jacek (1) Polecam szkółkę zdany egzamin państwowy za pierwszym razem. Dziękuję panu... Dawid Polecam szkołę, a przede wszytskim instruktora Irka (1) Po ~10 latach od kursu, podchodziłam do egzaminu 1 raz w Gdyni,w ogóle nie... Agata Świetny Instruktor JACEK!!!! (1) Zdałem za pierwszym razem. Przed kursem nigdy nie jeździłem autem a mam 35... Kamil Instruktor (1) Z całego serca dziękuję mojemu instruktorowi Panu Irkowi, który nauczył mnie... Natalia Świetny instruktor (1) Polecam serdecznie szkołę a przede wszystkim instruktora Irka. Bardzo... Adam