L-ka

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Starowiejska 41-43

Najlepsza szkoła! (1) Z całą uczciwoscią polecam szkołę, bardzo dobrze przekazana teoria, i... Anna Za pierwszym razem! (1) Po wykupieniu kilku dodatkowych godzin u pana Michała Ozgi egzamin nie... Jan Kąkol Super instruktor pan Michał Ozga (1) W pażdzierniku wykupiłam dodatkowe jazdy w samochodzie z automatyczną... Aleksandra Łapa
Michał Ożga - Mistrz Świata (1) Dzisiaj przystąpiłem do egzaminu państwowego w PORD gdynia. Egzamin zdany za... Paweł Żołnierczyk Jak zdać za pierwszym (1) Jeśli jesteście w młodym wieku i szukacie instruktora który dobrze przygotuje... Marek Najlepsza szkoła jazdy !!! (1) Do L-ki trafiłam dzięki poleceniom znajomych i całkowicie się nie zawiodłam.... Świeżo upieczona blondynka za ki Michał Ożga- instruktor na medal (1) Dzisiaj zdany egzamin w PORD Gdynia. Wszystko dzięki najlepszemu... Klaudia Michal Ozga (1) Mistrz Nauki w 5 Godzin potrafil nauczyc wszystkiego ;) Tobiasz Polecam (1) Polecam szkołę i mojego najlepszego instruktora pod słońcem Maćka... Luiza Prawo jazdy (1) Jeździłem z instruktorem Michał Ozga i zdałem za 1 razem. Bardzo fajna... Ivan Zdane za pierwszym! (1) Godna polecenia szkoła jazdy. Jazdy z instruktorem Michałem Ożgą, bardzo... Małgorzata Polecam pana Maćka (1) Wykład prowadzone bardzo ciekawie oraz zrozumiale,panie z ośrodka bardzo miłe... Sandra opinia (1) Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy L-ka. Profesjonalne podejście do... Sylwia Dobra szkoła, idealni nauczyciele (1) Jestem bardzo zadowolona z tego, ze wybrałam właśnie te szkole. Wykłady z... Karolina Bardzo polecam (1) Kurs względnie tani, wykłady teoretyczne poprowadzone w przystępnej formie,... Halinka polecam (1) Pani Gosia super! super podejście i ustawione godziny jazd. Beata Polecam :) (1) Jeździłem z instruktorem Michałem Ożgą. Zdane za pierwszym razem, dobry... Dodatkowy kursant POLECAM! (1) Zdecydowanie I z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy OSK L-ka!... Jagoda Zdane za pierwszym razem! (1) Jestem zadolowona ze szkółki , a w szczególności z instruktorki Justyny !... Paula Super ośrodek (1) Super przygotowanie i zawsze pozytywna atmosfera, prawko zdane za pierwszym,... Julia